Malatya Haber - Malatya Guncel Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 21:15

Adana’nın En İyi Ciğercisi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2023 23:31
Adana’nın En İyi Ciğercisi

Adana’nın En İyi Ciğercisi

Adana bölgesi kebapları, mezeleri, şalgamı ve diğer birçok temel yiyeceği ile bilinmektedir. Gastronomik olarak birçok il dışında Türkiye içerisinde özelliği olan ve hatta bir kebaba da isim babası olmuş nadir şehirlerimizden birisidir. Kebap ve et sektöründe bu kadar bilinirliğe sahip olan Adana’nın en iyi ciğercisi kategorisinde yer alabilecek oldukça fazla mekân vardır. Adana’yı et sektöründe bu denli başarılı yapan nedenlerden biri de yerli üretim yerli tüketim ilkesini benimsemesidir. Kendi çiftliklerinde doğal ortamda yetiştirdikleri besi hayvanlarının yaşamlarını doğal koşullarda ve sağlıkla devam ettirebilmesi hayati önem arz etmektedir. Yediği yemek insanın aynasıdır, felsefesini benimseyen Adana güzel ülkemiz Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmek için var gücüyle çalışıyor. Özellikle oldukça hassas olan ciğer konusunda da bu devamlılığı sürdürmek için uğraşan birçok restoran vardır. Adana’nın en iyi ciğercisi denince akla bu tüm bileşenleri en iyi şekilde uygulamış olan Fikr-et de gelmektedir. Özellikle kuzu ciğeri kullanan ve bunu mevsim salatası, ezme, pişmiş soğan ve tablacı salatası ile servis eden Fikr-et tüm müşterilerinin neredeyse tüm masalarına ciğer sipariş etmesinden kalitesini ortaya koyan bir kuzu ciğer performansı sergilemektedir. Masalarda sıklıkla tercih edilen ve özellikle de ciğer denince Fikr-et ciğer diye ayrı bir kategori açılması gereken bir noktada yer alması da oldukça üzerinde durulması gereken konulardan birisidir.

Adana’nın en iyi restoranları

Adana yiyecek ve lezzet bakımından oldukça zengin illerimiz arasında yer aldığından birçok iyi restoranın da bulunması muhtemel olan bir bölgedir. Fikr-et Steakhouse Adana’nın en iyi restoranları listesine girebilecek bileşenleri ve detayları en iyi şekilde yakalamış restoranlar arasında yer almaktadır. Bunun en temel sebeplerinden birisi müşteri memnuniyetini fazlasıyla önemsemesidir. Özellikle müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassas davranan Fikr-et tüm çalışanları ve işletmecileri olarak toplamda müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran bir restorandır. Bunun yanı sıra Adana’nın en iyi restoranları kategorisine girmesinin en büyük sebeplerinden birisi de temizlik ve titizlik konusuna ekstra hassasiyet göstermesidir de diyebiliriz. Bunu yaparken ihtimam göstererek üzerinde durması ve bu titizlik sayesinde özellikle yine müşteri memnuniyetini düşünmesi ve sağlıklı bir ürün sunmak istemesi de gelmektedir. Adana’nın en iyi restoranları kategorisine girmek taktir edilecektir ki bu kadar seçenek arasında erişilmesi oldukça zor bir noktadır. Fikr-et ailesi bu noktaya oldukça önem vermiş ve yerel halk dahil il dışından gelen misafirlerine de bu ihtimamı göstermiş bir restorandır. Oldukça mütevazı ve sade içerikleriyle kafa karışmasını önleyen ve oldukça müşteri memnuniyeti konusunda detaylı çalışan bir mekandır. Bu tercih edilirliğin hakkını vermek için de şubeleşme yolunda ilerleyen ve kalite standartlarını düşürmeden şubeleşmeye giden Fikr-et Burger markasının da Franchise sunumları başlamış bulunduğunun da altını çizmekte fayda var.

Adana’nın en iyi et lokantası

Et, özellikle dünyanın her yerinde mutfaklar için ortak bir protein kaynağı ve gastronomik bir değer oluşturmakla birlikte Türk mutfağında da ciddi bir yere sahiptir. Küçük baş ve büyük baş hayvancılığın oldukça yaygın olduğu memleketimizde bazı bölgeler veya şehirler et tüketimi bakımından en baş sıralarda yer almaktadır. Bunlardan birisi de Adana’dır. Adana’nın en iyi et lokantası kategorisi altında boy gösterecek ve yarışacak birbirinden farklı alanlarda yer alan birçok mekân bulunmaktadır. Bu mekanlar arasında Adana’nın en iyi et lokantası denince akla hem geleneksel kebapların bulunduğu hem de yenilikçi burger ve köftelerin bir arada bulunduğu Fikr-et gelmektedir. Özellikle Steakhouse mantığı ile çalışan ve geleneksel kebap, modern et pişirme tekniklerini bir arada bulunduran Fikr-et son dönemlerin Adana’sında sıklıkla tercih edilen mekân listelerine girmeyi başarmıştır. Fikr-et fırın, kebaplar, burger ve köfteler, kafası karışanlar, Steak ve başlangıç menüleri ile ete doyuran bir listeye sahiptir. Bunların yanı sıra Adana’nın en iyi et lokantası denince tek beklenti etin iyi olması değil yancıların ve servislerin de yüksek kalitede olmasıdır. Bilindiği üzere et günümüzde maliyetli ve kaliteli et yemek de bir o kadar zor bir hal almıştır. Bu sebeple lokantalardan beklenti sadece et değil tüm diğer yan ürünlerin de en kaliteli şekilde servis edilmesidir. Bu sebeple en çok tercih edilen et lokantaları arasında Fikr-et ismini görmek, markanın tüm bileşenleri en iyi şekilde oturtması ile bizzat yakından alakalıdır.

AdminAdmin

betturkeygiris.org- tipobet365- 1xbet- - casino siteleri