Malatya Haber - Malatya Guncel Haber
HV
28 MART Perşembe 19:48

Bir devir sona eriyor

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 14-10-2022 15:24
Bir devir sona eriyor

Teknoloji devi Microsoft, sistemini yeniliklerle birlikte güncel tutmak istiyor. Bu bağlamda yola çıkan şirket, bilgisayar dünyasında efsaneleşmiş Microsoft Office bölümünü kaldırıyor. 

30 yıldır hayatımızda olan Microsoft Office, artık emekliye ayrılıyor. Elbette gözler, birçok insanın gün içinde sıklıkla kullandığı programlarda. Şirket, bu programları Microsoft 365’in içine taşıyor. Ancak durum biraz farklı olacak.

Microsoft, değişiklikleri Ignite konferansında duyurmuştu. Önümüzdeki birkaç ay içinde Office.com, Office mobil uygulaması ve Windows için Office uygulaması Microsoft 365 çatısı altında toplanıyor. Office ve 365 arasında birçok benzerlik bulunsa da bazı farklılıklar göze çarpıyor. Bunlardan en önemlisi ise fiyatlandırma.

Öte yandan geçtiğimiz ay Microsoft 365 abonelik ücretlerine zam gelmişti. Microsoft yaptığı açıklama ile bu uygulamalara yaklaşık yüzde 20 oranında zam yapacağını açıklamıştı. Şimdi ise Microsoft Office 365‘in zamlı Türkiye fiyatı belli oldu. Yapılan zammın ardından Microsoft 365 Office’nin yıllık fiyatı 1.299,99 TL olarak açıklandı.

editöreditör

betturkeygiris.org- tipobet365- 1xbet- - casino siteleri