Malatya Haber - Malatya Guncel Haber
HV
29 MART Cuma 16:58

Papaz Büyüsü Nedir

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 12:22
Papaz Büyüsü Nedir

Papaz Büyüsü Nedir

 Papaz Büyüsü, medyum tarafından yapılan bir işlemdir kişinin iradesine doğrudan müdahale eden, istem dışı hareket ve düşüncelerin gerçekleşmesini sağlayan, kişiye çok kısa sürede etki ederek istenilen büyüyü veren, tüm zamanların en güçlü büyü yöntemidir. Bu açıdan bakıldığında kara büyü grubunun tüm özelliklerini içinde barındırır ve kişinin hem zihinsel hem de entelektüel yapısını bozabilecek bir etkiye sahip olduğu için kişiyi çok güçlü bir şekilde etkiler ve amacına ulaşır.

 Papaz büyüsü, tüm büyüler gibi ortaçağ pagan inanç kültüründen ortaya çıktı. Bu nedenle Hıristiyanlıkla hiçbir ilgisi yoktur. Hiçbir Hıristiyan papaz, papaz büyüsü yapmaz.

 Toplum sihir diyor, sihir değil. Bu nedenle büyüde kullanılan malzemeler ve büyü sırasında kullanılan ifadeler büyünün isimlendirilmesinde esas alınır.

 Bağlama büyüsü nedir

 Bağlama büyüsü, büyünün adlandırılmasını sağlayan zihinsel bir yöntemdir. İlişkinizde sorunlar varsa, eşinizle ya da sevgilinizle ayrılma tehlikesiyle karşı karşıyaysanız, minimuma ya da arzu ettiğiniz noktaya geri dönün. Bu bakımdan bağlama büyüsü yapılarak sonuca ulaşılır.

 Ancak yol boyunca ilişkide ileride istenmeyen olayların olmasını engellemek için bağlama büyüsü kullanılırsa ilişkide bir problem olmadığı görülmüştür. Bu, bağlamın sorunlu ilişkileri etkilemediği anlamına gelmez. Normal seyrini sürdüren ilişkilerde geçici sorunlar yaşanmadığı için daha rahat davranmak mümkündür. Çıkış riski olaylarının bir süresi olduğu için sabırsızlanma ve hata yapma olasılığı yüksektir.

 

AdminAdmin

betturkeygiris.org- tipobet365- 1xbet- - casino siteleri