Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şirket haberleri

Şirket haberleri

admin admin -

AGHOL – Bir yatırımcı tarafından Genel Kurul’un bazı kararlarının iptali kapsamında açılan davanın mahkeme tarafından reddine karar verildiği açıklandı.

AVHOL – Celil Babakaya tarafından 100.149 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

ACSEL – Yeni CMC Saflaştırma Tesisi Yatırımının tamamlanarak üretim aşamasına geçildiği açıklandı.

ASTOR – Dicle Elektrik Dağıtım tarafından düzenlenen 4 ihaleye 13,0 milyon dolar ile en avantajlı teklifin verildiği açıklandı.

ASTOR – Şirketin yurt dışında bir firma ile 2,8 milyon euroluk güç transformatörü satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

AYDEM – 3,4 milyon dolar değerinde şirket eurobondlarının geri alındığı, işlem tutarının 3,1 milyon dolar olduğu açıklandı.

BOBET – Şirketin Kayseri’deki 15 MWe üretim hacmine sahip GES yatırımı kapsamında  250,0 milyon TL tutarında 3 yıl süreli Yatırım Teşvik Belgesi aldığı açıklandı.

BVSAN – Şirket iştiraki BVS  Crane’nin 2,9 milyon euro tutarında sipariş alındığı açıklandı.

DOBUR & MIATK & YYAPI – VBTS kapsamında şirket paylarına 1 Aralık’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

DMSAS – İbrahim Ethem İçten tarafından 54.500 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

ETILR – Adıyaman Kuruyemiş Paketleme ve İşleme Tesisimize ait resmi kapasite raporunun TOBB tarafından onaylandığı, yıllık ortalama 6.503 ton/yıl ürün işlenmesinin planlandığı açıklandı.

FZLGY – Başakşehir’de 2.965 m2’lik arsanın 168 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.

HALKB – 98 gün vadeli 1,4 milyar TL tutarında bono ihraç edildi.

INGRM – VBTS kapsamında şirket paylarına 1 Aralık’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 1 Aralık’a kadar uzatıldı.

IHLAS – İbrahim Ethem İçten tarafından 305.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

ISCTR – Bankanın Türkiye bankacılık sektöründe kredi kartını tüm özellikleriyle mobil ödemeye taşıyan ilk banka olduğu medyada yer aldı.

KLGYO – Celil Babakaya tarafından 67.142 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

LIDER – Ekim ayında 92 adet araç alınırken, araçlara toplam 79,4 milyon TL’ye ödendiği açıklandı.

MACKO – Şirketin nesine.com ile 15 aylık 75 milyon TL tutarında reklam satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

MARBL.HE – Şirket payları Borsa’da Satış yöntemi ile 2 – 3 Kasım’da halka arz edilecek.

NETAS – Şirketin TTKOM’dan 1,5 milyon dolar tutarında HGW Wifi6 ve 0,72 milyon dolar tutarında HGW Wifi5 modem siparişi aldığı açıklandı.

QNBFB – 366 gün vadeli 63 milyon euro tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

SISE – 350.000 sterlin sermayeli İngiltere ve Galler'de yerleşik, Sisecam UK Limited unvanlı şirketin kuruluş işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.

UFUK – VBTS kapsamında şirket paylarına 1 Aralık’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

VESTL – Şirketin TCMB kaynaklı 10 yıl vadeli Yatırım Taahhütlü Avans Kredisinin son diliminin kullanılarak 1,5 milyar TL’lik kullanımın tamamlandığı açıklandı.

VESTL – Rekabet Kurulu tarafından soruşturmada şirkete idari para cezası uygulanmamasına karar verildiği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir