Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tezyazdirma.com İncelemesi – Tez Yazımında En İyi Şirket Mi?

Tezyazdirma.com İncelemesi – Tez Yazımında En İyi Şirket Mi?

admin admin -

 

Ben Yükseklisans Eğitimini tamamlayarak akademik araştırmalar ortaya çıkarmaya çalışan Öğretim Görevlisiyim. İş yoğunluğum nedeniyle tez danışmanlık hizmeti almak istemem sebebiyle internet siteleri arasında gezerken tezyazdirma.com firmasını inceleme fırsatı buldum. Sizlere tezyazdirma.com şirketiyle ilgili düşüncelerimi aktarmak istiyorum.

1- Tezyazdirma.com Şirketi Nasıl Çalışıyor?

tezyazdirma.com şirketini aradığınıza sizi ilk olarak müşteri temsilcisi karşılıyor. Tez danışmanlık sürecini yürüten hocalar (aldığım hizmet sonrasında yönlendirdiğim olumlu referansları) dikkate alarak genelde alanına hakim profesyonel kadrodan oluşmaktadır. Telefonda sizi ilk karşılayan müşteri temsilcisi tez yazım konunuzun tüm detaylarını alıp sonrasında ücret almadan önce sizleri alanında uzman hoca ile görüştürüyorlar. Projeyle ilgili içerik onaylanmadan tez yazım sürecine devam etmiyorlar ve ek ücret talepleri de olmuyor. Ücretlendirmeleri içerik onaylandıktan sonra taksitler halinde alıyorlar. Tez yazım sürecinin başlangıç aşamasından son evresine kadar her aşamada hafta içi ve hafta sonu 7/24 online destek sağlıyorlar.

2- Tezyazdirma.com Güvenilir Bir Şirket Mi?

 

Aldığım hizmetin sonucunda kesinlikle tezyazdirma.com şirketi güvenilir diyebilirim. Peki Neden?

  • Danışman Hoca ile görüşmek istemem halinde (istisnai durumlar dışında) telekonferans yolu ile iletişime geçmemi sağladılar.
  • Tarafıma iletilen projeyi turnitin intihal ve yapay zeka kontrolünden geçirerek tarafıma gönderdiler.
  • Ücreti peşin istemeyip tarafıma taksitlendirme imkanı sağladılar.
  • Tez Danışmanlık şeklinde kurumsal bir firma olduğunu anladım. 
  • Hafta içi ve hafta sonu dahil 7/24 online destek sağladılar. 

3- Tezyazdirma.com Şirketi Hakkındaki Öğrencilerin Gerçek Düşünceleri Nedir?

tezyazdirma.com şirketiyle ilgili sadece kendi yakın çevremde yönlendirdiğim 5 kişiyle ilgili bilgilendirme yapabilirim. Yönlendirdiğim 5 kişiden 4 tanesinin tez danışmanlık süreci profesyonel bir şekilde yürütülmüştür. 1 tanesi ise tez teslim tarihi sanırım 3 gün gecikmeli olarak gönderilmişti. Burada yönlendirdiğim yakın çevremdeki referanslı kişilerin danışman hocası mı geç geri bildirim yaptı, ilgili tezyazdirma.com şirketi mi 3 gün gecikmeli gönderdi tam bilemiyorum ama sonuç olarak 5 referanslı projenin yazım süreci de başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

4- Tezyazdirma.com Artıları ve Eksileri Nedir?

tezyazdirma.com şirketiyle ilgili artılarını ve eksi yönlerini sizlere iletmek istiyorum.

Artı Yönleri Nelerdir?

  • Tez yazım sürecinde çok geç saatlerde mümkün olduğunda aramadım fakat her aramamda hafta sonu dahil güler yüzlü şekilde tarafıma dönüş sağladılar.
  • Tez yazım sürecinde tarafıma taksitlendirme imkanı sağladılar.
  • Tez yazımında gönderilen içerikleri turnitin ve yapay zeka kontrolü sağlayıp tarafıma gönderdiler.
  • Tez yazım sürecinde istemem halinde aralıklı olarak alanında uzman hoca ile beni ücret almadan görüştürdüler.
  • Kişisel Bilgilerin Gizliliğine önem verdiler.

Eksileri Nelerdir?

  • Kredi kartına taksitlendirmenin olduğunu fakat sistemsel bir sorun nedeniyle yapamadıklarını söylediler.

5- Tezimi Tezyazdirma.com Şirketinde Yazdırmalı Mıyım?

Tezyazdirma.com platformunun tarafıma sağladığı profesyonel yazarlık hizmetinden son derece memnun kaldım. Tez projem zamanında teslim edilmiş, tez danışmanı ile telekonferans görüşmesi gerçekleştirilmiş, özgün içerikler lisanslı programlar vasıtasıyla gönderilmiş ve tarafıma taksitlendirme imkanı sağlanmıştır. Bu nedenle hem kendi hem de yakın çevremdeki kişilerden aldığım olumlu fikirler doğrultusunda tezyazdirma.com sitesinden kesinlikle hizmet alabilirsiniz diyebilirim.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir