Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Beyazgül, Öğrencilerle Buluşarak Eğitim Seti Hediye Etti

Başkan Beyazgül, Öğrencilerle Buluşarak Eğitim Seti Hediye Etti

admin admin -

Eğitime yüzde yüz destek projesi kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfalı çocukların eğitimlerine destek vermeye devam ediyor.

Her zaman eğitime destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’nün girişimleriyle Şehit Nusret İmam Hatip ortaokulu, Mahmut İkbal Büyükkırcalı Anadolu Meslek Lisesi ve Şehit Onur Kılıç İmam Hatip Lisesi öğrencilerine içerisinde Spor, Kırtasiye ve Kitapların yer aldığı eğitim seti hediye edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilk olarak Şehit Nusret İmam Hatip ortaokulundaki öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül, daha sonra öğrencilerle buluştu. Kendi eğitim hayatından örnekler veren Başkan Beyazgül, başarılı olabilmenin sırrının okumaktan geçtiğini söyledi.

Öğrencilere eğitim seti hediye eden Başkan Beyazgül, daha sonra Mahmut İkbal Büyükkırcalı Anadolu Meslek Lisesi ve Şehit Onur Kılıç İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin sevinç gösterileri ile karşılanan Başkan Beyazgül, öğrencilerle yakından ilgilenip sohbet etti.

Öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayan Başkan Beyazgül, eğitim seti hediye etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Beyazgül, kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, öğrencilere hitap ederek, isteklerini dinledi. Öğrencilerden gelen talepleri anında çözüme kavuşturarak, sinema ve gezi isteklerini yerine getirdi.

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Beyazgül, öğretmenlere, “Hepinize emeklerinizden dolayı, gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Anne kutsaldır, baba kutsaldır. Ama bir kutsalımız daha var o da öğretmenliktir. Sizler böyle kutsal bir görev yapıyorsunuz, memleketimize hizmet ediyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından iki bin öğrenciye içerisinde spor, kırtasiye ve kitapların bulunduğu eğitim seti hediye edildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir