Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Çalık: ″Hak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz″

Başkan Çalık: ″Hak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz″

admin admin -

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Çalık, aday adaylığı dosyasını CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’a teslim etti.

Konuşmasında Beylikdüzü’nün Cumhuriyet’in şehircilik anlamındaki örneklerinden biri olduğunu ifade eden Çalık, “Milletimiz her alanda adalet istiyor. Biz bu talebi duyduk ve tüm yerel yönetim aklımızın içine, Beylikdüzü aklına adaleti işledik. Hak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var ve az sandığımız zamanı uzatmalıyız. Halka hizmette İstanbul’un 39 ilçesiyle yarış halindeyiz.'' şeklinde konuştu.

“Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz''

Başkan Çalık, herkese eşit hizmet götürdüklerinin altını çizerek, “ Çalışmak ve üretmek ne şekilde olursa olsun güzeldir, kutsaldır. Liderimiz, ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası muasır medeniyetlerin ötesine geçmek. Beylikdüzü’nde ortaya koyduğumuz model ile yerel yönetimler eliyle toplumsal değişimin ve uzlaşının başarılabileceğini ortaya koyduk. Bu model Cumhuriyetimizin mayasında yer alan halkçılık ve devletçilik ile beslendi. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir