Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Işıksu ile Adım Adım Adapazarı

Başkan Işıksu ile Adım Adım Adapazarı

admin admin -

Işıksu, Yeşilyurt, Abalı ve Budaklar’da

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Işıksu, Yeşilyurt, Abalı ve Budaklar mahallesi sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Kuriş ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Besim Kıratlı, İbrahim Akçam, Can Dağabakan ve Metin Müftüoğlu ile mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

Millet Evi, Cemiyet Alanları, Mahalle Konakları

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Yeşilyurt’tan başladık, Abalı ve Budaklar mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Şehrin kalbi Adapazarı’mızın her mahallesinde etkin hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Çocuk Parkları ve sahalarıyla, yeni muhtarlık binasıyla taleplerini yerine getirdiğimiz Yeşilyurt’umuza bir de cemiyet alanı kazandırıyoruz. Abalı’mızda parklar ve basket sahası yaptık, şimdi de Abalı Konağı ve cemiyet alanı kazandırıyoruz. Budaklar, çocuk ve spor parkları ile spor sahasına kavuştu. Bölgemizdeki tüm mahallelerin sosyal hayatına çok önemli katkı sağlayan ve herkesin beğenisini kazanan Dernekkırı Millet Evi de Budaklar’da. Budaklar Konağı, söz verdik, yapıyoruz, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Hep Birlikte Daha Güzel Günlere

Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Değerli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte Yeşilyurt, Abalı ve Budaklar mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini tüm mahallelerimizde sunmak için gayretle çalışan değerli belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere.” diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir