Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Sandal: “Muhtarlar En Yakın Çalışma Arkadaşlarım"

Başkan Sandal: “Muhtarlar En Yakın Çalışma Arkadaşlarım"

admin admin -

Bayraklı’nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldi. Başkan Serdar Sandal’ın da katıldığı törende Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk kondu. Başkan Sandal “Muhtarlar demokrasimizin temel taşı ve benim de en yakın çalışma arkadaşlarımdır. Dayanışma içinde Bayraklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYDULAR

Sevgi Yolu sonundaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra, mahalle muhtarları, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, siyasi partilerin temsilcileri ve meclis üyeleri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumlarının ardından toplu fotoğraf çektirildi.

EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Mahallelerin sorumluluğunu en fazla taşıyan kişi muhtardır. Ve bizler, en yakın çalışma arkadaşlarım olan muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizde çok önemli hizmetlere imza attık. Bayraklı halkının gönlüne beraber girdik. Demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızla Bayraklı’nın yaşam standartlarını artırmak adına her zaman işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir