Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başlangıçlar, içinde en önemli duygu tutkuyu barındırıyor

Başlangıçlar, içinde en önemli duygu tutkuyu barındırıyor

admin admin -

”BAŞLANGIÇLAR, İÇİNDE EN ÖNEMLİ DUYGU OLARAK TUTKUYU BARINDIRIYOR”

 

NEVZAT AYDIN ‘YENİ BAŞLANGIÇLAR’ REKLAM SERİSİ İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

 

Swiss-Made saat tutkunları için harika bir başlangıç saati olan Wainer, hayatın tüm güzelliklerini yeniden keşfetme çağrısında bulunduğu “Yeni Başlangıçlar” temalı reklam serisine sanat, iş, ekonomi ve cemiyetin önde gelen isimleri ile devam ediyor. Nevzat Aydın’ın kamera karşısına geçtiği yeni filmde başlangıçların, içinde en önemli duygu olan tutkuyu barındırdığı dile getiriliyor.

 

“Tüm başlangıçlar kutlanmayı hak eder” mottosuyla yola çıkan İsviçre yapımı saat markası Wainer, “Yeni Başlangıçlar” reklam serisine sanat, iş, ekonomi ve cemiyetin önde gelen isimleri ile devam ediyor. Mehmet Güreli, Nejat İşler, Burak Hakkı, Onur Saylak, Cemal Hünal, Tuğrul Tülek ve Erdal Beşikçioğlu gibi ünlü isimlerin yeni başlangıçlarını paylaştığı seride bu kez de Yemeksepeti girişimi ile başarıyı yakalayan ve şimdilerin melek yatırımcı ve mentoru Nevzat Aydın kamera karşısında yer alıyor. Her zaman daha doğru başlangıçlar ve daha farklı bir hayat için fırsatların var olduğunu vurgulayan Nevzat Aydın, yeni başlangıçlarını, yeni başlangıçların saati Wainer ile kutluyor.

 

”Verilen Her Karar Yeni Bir Başlangıç”

 

Hayatın içerisindeki her anın yeni bir başlangıç olduğuna ve tüm yeni başlangıçların kutlanmayı hak ettiğine inanan Wainer, her modelinin benzersiz olmasının nedenini de fark yaratan saatler üretme tutkusuyla hareket etmelerine bağlıyor. “Yeni Başlangıçlar” serisinde, verilen her kararın yeni bir başlangıç olduğunu belirten ve insanı başlangıç için hareketlendiren en önemli şeyin tutku olduğunu vurgulayan Nevzat Aydın da tutkuyla yapılan her başlangıcın başarılı olma ihtimalinin çok daha yüksek olduğunu vurguluyor.

 

Yemeksepeti ile başarıyı yakalayan ve yeni dönemde melek yatırımcı olarak yeni bir yolculuğa başlayan Nevzat Aydın ile “Yeni Başlangıçlar” reklam serisine bir yenisini daha ekleyen Wainer, bu seride geçmişin izlerini günümüze taşıyan Vintage Slim Silicone modeline dikkat çekiyor. Geleneksel İsviçre saatçiliği ile günümüz trendlerini buluşturan Wainer’in Vintage Slim Silicone modeli, 44 mm kasa çapı ile günlük kullanıma oldukça uygunken, gücünü pilden alan Quartz mekanizma sahip olduğu yüksek hassasiyet oranı sayesinde saati neredeyse hatasız bir sapma oranı ile gösteriyor. Saat tutkunları için Swiss-Made dünyasına harika bir giriş saati olan Wainer, Vintage koleksiyonu ile zamanı söylerken hikâyeler de anlatıyor.

 

Akdeniz Ruhunu İsviçre Saat Ustalığına Üfleyen Tasarımlar

 

Cüretkâr tasarımlarını geleneksel İsviçre saat ustalığı ile tasarlayan Wainer, farklı bir bakış açısı ile baktığı geleneksel İsviçre saatçiliği dünyasında kendini “Yeni Başlangıçların” saati olarak konumlandırıyor. İsviçre saat ustalığını Akdeniz tasarım ruhuyla birleştirme fikriyle yola çıkan ve Akdeniz ruhunu İsviçre saat ustalığına üfleyen Wainer, geçmişin izlerini günümüze taşıyor.

 

Filmi izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=F9Ali3RqwKw 

 

Teknik özellikler:

 

Kasa Çapı: 44 mm

Kasa Yapısı: 316L – Paslanmaz Çelik Kasa

Mekanizma: Ronda RL-762 – Quartz

Kordon: Silikon

Cam Tipi: Safir Kaplama Cam

Su Geçirmezlik: 5 Bar

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir