Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Batumed Firmasının Kurucusu Fırat Batu Kimdir?

Batumed Firmasının Kurucusu Fırat Batu Kimdir?

admin admin -

Fırat Batu oldukça başarılı bir iş adamı. Farklı dallarda çalışan iş adamı Batumed firmasının da kurucusu. Ülkemiz için oldukça büyük işler yapan Batumed firması sadece ülkemiz için değil yurt dışında da adından söz ettiriyor. Çin ve Polonya ile güzel ilişkileri olan firmayı Fırat Batu kısa sürede bu hale getirmiş. Bunun için sektörde uzun zamandır olan ve oldukça yoğun çalışan başarılı iş adamı hayatının merkezine işini koymuş.

Öyle ki şirket yurtdışından döviz ile gelen cihazları kur artışına inat kur sabitleyerek ülkeye ileri teknoloji cihazları güzellik sektöründeki iş ortaklarına kazandırmaya çalışıyor. Bu işi yaparken de güveni en başa koyuyor. İleriye yönelik birçok projesi olan ve ülkemizi gururlandırmaya çalışan Fırat Batu bu yıl için çalışmalarını sürdürüyor. Yurt dışı ile iş ilişkilerini samimiyetine bağlayan Fırat Batu, “Tek sermayemiz samimiyetimizdir.”diyerek düşüncelerini belirtti. 

Şimdilerde Bakü’de ve Polonya’da iki ayrı süpriz ile medikal dünyasına damgayı planlayan şirket için ekip hız kesmeden çalışıyor. Fırat Batu bu konuda ekibine çok güveniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir