Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bodrum İhtisasspor: Gençleri Sporla Buluşturan Bir İhtisas

Bodrum İhtisasspor: Gençleri Sporla Buluşturan Bir İhtisas

admin admin -

Bodrum İhtisasspor: Gençleri Sporla Buluşturan Bir İhtisas

 

Bodrum İhtisasspor olarak, gençlerimizin sağlıklı, mutlu, özgüven sahibi, renkli ve canlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak için sporun gücüne inanıyoruz. Bu nedenle, faaliyet gösterdiğimiz branşları daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Alt yapıya verdiğimiz önem, gelecek başarıların kalıcı olması için elzemdir. Bu sebeple, ekibimiz alt yapı çalışmalarına büyük bir önem veriyor. Faaliyetlerimizde yer alan branşları daha da sevdirmek ve canlandırmak adına genç sporculara daha fazla spor yapma imkanı sunmayı hedefliyoruz.

 

Başarılarımızın kalıcı olabilmesi için bir camia oluşturmanın önemine inanıyoruz. Bu nedenle, sporcularımızdan başlayarak, antrenörlerimize, yöneticilerimize, velilerimize, sponsorlarımıza ve basına kadar tüm spor kuruluşlarıyla yakın ilişkiler kuruyoruz. Amacımız, yüklendiğimiz görevin önemini anlatmak ve olumlu tepkiler alarak ortak faaliyetlerde bulunarak camiamızı büyütmektir.

 

Bodrum Voleybol, Bodrum Basketbol ve Bodrum Voleybol Kursu gibi branşlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürerek gençleri sporla buluşturmaya devam edeceğiz. Bodrum İhtisasspor olarak, gençlerimizin hayatlarına sporun dokunuşunu getirerek onların daha sağlıklı, mutlu, özgüven sahibi, renkli ve canlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak için çabalıyoruz.

 

Sporun sadece bir faaliyet olmanın ötesinde bir yaşam biçimi olduğunu düşünüyor ve bu doğrultuda gençleri spora teşvik etmeyi, onlara sağlıklı alışkanlıklar kazandırmayı hedefliyoruz. Bodrum İhtisasspor olarak, sporun gençlerimizin yaşamlarında pozitif bir değişim yaratmasını sağlayarak topluma daha güçlü, daha donanımlı bireyler kazandırmayı amaçlıyoruz.

 

Bu doğrultuda, Bodrum İhtisasspor olarak, sporun ve sporcuların değerini toplumda daha da ön plana çıkararak gençlerin sporla buluşmasını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir