Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile Daha Güçlü ve Daha Cesur

Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile Daha Güçlü ve Daha Cesur

admin admin -

İkonik parçaların yaratıcısı Brooks Brothers, klasik Amerikan stilini özgün tasarım, üstün kalite ve el işçiliği ile modern şekilde yorumlayarak koleksiyonlarına taşıyor. Marka 205 yılı aşkın mirasının sunduğu zenginliğe övgü niteliğinde hazırladığı Sonbahar / Kış kadın ve erkek koleksiyonlarında zamansız, konforlu ve kendinden emin tasarımlarla günlük stile modern bir yorum katıyor. 

Tasarımdaki çizgisini 205 yıllık mirasından alan Brooks Brothers, her dönemin trendlerini belirleyen moda markası olmaya devam ediyor. 2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile dikkat çeken Brooks Brothers, sonbahardan kışa uzanan yoğun şehir hayatını sıcak ve şık bir stil ile karşılıyor. Şehirli kadın ve erkeğin kendine güvenen tarzının ön plana çıktığı tasarımlarda günlük stilden ofis şıklığına gardıroplarda yer açılması gereken pek çok seçenek sunuluyor. Rafine zevklere hitap eden markanın dünyaca ünlü ve köklü bir yaşam stilini yansıtan ikonikleşmiş parçaları ise yine koleksiyonun tam merkezinde yer alıyor. 

Klasik moda çizgisini modern tasarımlarla buluşturan Brooks Brothers, konforlu ve birbiriyle uyumlu fonksiyonel parçalarla hazırladığı koleksiyonunda stil sahibi kadın ve erkeğe yalın bir görünüm kazandırıyor. Sonbaharın değişken havasından kışın en soğuk günlerine kadar geniş bir kullanım alanı sunan kaliteli, akıllı yün ve kumaşlardan üretilen modeller kusursuz bir duruş ve estetik vadediyor. 

Doğadan ilham alan renk ve tasarımlar öne çıkıyor

Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Kadın Koleksiyonu’nda doğadan, kadının doğayla bir bütün olan ilişkisinden ilham alıyor. Koleksiyonun ana hatlarında zarif dokular ve kaliteli kumaşlarla birleştirilmiş rahat kesimler öne çıkıyor. Zamansız, konforlu ve güncel tasarımların marka kodlarıyla harmanlanmasından oluşan koleksiyon, her yaştan modern kadına kendini özgür, yaratıcı ve güçlü bir şekilde ifade etme fırsatı sunuyor. 

Koleksiyonda kullanılan kumaşlar, dokular ve özgünlük katan detaylar maksimum zenginlikte karşımıza çıkarken model çeşitliliği de modern kadın silüetini başka bir boyuta taşıyor. Deri takım ve trençkotlar, yün smart takımlar, payetli setler, tüvit takımlar, şal desenli kadife takım ve yün ceket yakalı tulum gibi favori parçalar kendine özgü tasarımlarıyla yeni trendlere de öncülük ediyor.

Kadın koleksiyonu doğadan ilham aldığı dört renk etrafında şekilleniyor. Vurucu renk olarak antrasitin kullanıldığı siyah konseptte balıksırtı ve kazayağı dokular, monokrom çiçek desenler, Brooks Brothers logo deseni ve tüvit dokular bulunuyor. Toprak tonlarının ağırlıklı olduğu tasarımlarda bej, tarçın, kahve ve camel tonları hakimken ekose desenler ile Brooks Brothers logo deseninin bir diğer uyarlaması sıkça görülüyor. Gri hakimiyetinin olduğu ve kazayağı dokuların yoğun olarak kullanıldığı kapsül koleksiyonun vurucu rengi ise mavi. Koleksiyonun Brooks Brothers DNA’sını yansıtan en önemli paleti ise lacivert. Ağırlıklı yünlü kumaşların yer aldığı bu konseptte lacivertin yanı sıra koyu yeşil, sarı ve kırmızı renkler de dikkat çekiyor. 

Zamanı değerli kadınların kolay kombinler yaratmasını sağlayacak fonksiyonel ve basic parçalar ise önemli anların kurtarıcısı oluyor. Her kombini tamamlayabilecek yün basic örme bluzlar, basic kaşmir ve yün trikolar, Brooks Brothers logo desenli gömlek ve bluzlar, çelik örgü trikodan ceketler ve kar desenli kazaklar koleksiyonda öne çıkıyor. %100 ipek gömlekler ve bluzlar, Brooks Brothers logo desenli modeller, beli detaylı pantolonlar, aksesuar detaylı gömlekler, basic kaşmir ve yün trikolar, gömlek ceketler ve garnili bomberlar koleksiyonun olmazsa olmazlarından. 

Bu kışın Brooks Brothers erkeği yalınlıkta iddialı

Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Erkek Koleksiyonu, 205 yıllık Amerikan stili giyim çizgisinden sapmadan yeni dünya düzenine de uyum sağlayarak özgün, alışılmadık, ilham veren, modern ve sportif görünümlü bir erkek profili çiziyor. Brooks Brothers erkeği doğadan ilham alan bu yeni sezonda özenle seçilmiş rahat görünümler, işlevselliği ön planda olan parçalar, kaliteli kumaşlarla birleştirilmiş modern kesim kalıplar ile konforlu ve yalın bir görünüm kazandırıyor.

Marka, zamansız parçaları kaliteli kumaşlarla birleştirip sezonun favorileri haline getiriyor. Sezonun kilit görünümleri zengin renk seçenekleriyle ütü gerektirmeyen gömlekler, yün-kaşmir ceketler, sınırlı sayıda özel olarak üretilen takım elbiseler, %100 kaşmir trikolar, deri gömlekler olurken dış giyimde ceketler, uzun trençkotlar; kaz tüyü şişme, süet ve triko yelekler ile paltolar, montlardan oluşuyor. 

Sonbahar / Kış koleksiyonunda toprak tonlarıyla doğallığın hakim olduğu konseptte vurucu renkler olarak kahverengi, haki, lacivert, siyah ve gri tonlarının kullanıldığı modeller öne çıkıyor. Tasarımlarda geniş yer verilen devetüyü, çivit mavisi, açık bej, tarçın rengi, turuncu, ekru, bebek mavisi, bordo, antrasit ve gri melanj gibi renkler ile de yumuşak bir geçiş sağlanıyor. Koleksiyonda kullanılan balıksırtı yün kumaşlar, kazayağı desenler, tüvit kumaşlı ceketler, çizgili takımlar, deriler, performans kumaştan üretilen tek ceket ve jogger pantolonlar, kaşmirler Brooks Brothers’ın tasarım, kalite ve el işçiliği ile tam bir uyum sağlıyor. 

Her sezon yeni ikonik parçalara öncülük eden markanın favori tasarımları arasında yün smart takımlar, overshirt gömlekler, kaz tüyü puffer yelekler, performans ceket ve jogger pantolonlar, deri trençkotlar ve deri safari ceketler ile özel el yapımı ceketler görülüyor. Flanel kumaştan tek pantolonlar, kapitone desen içi ekose detaylı montlar ve bomber montlar da yine markanın olmazsa olmaz zamansız tasarımlarından. 

Stilden ödün vermeden konfor sunan, kaliteli ve eforsuz parçalar yeni sezonu en iddialı şekilde karşılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir