Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Büyükşehir, Yol Ağı İnşaatlarıyla Her Yere Ulaşım Sağlıyor

Büyükşehir, Yol Ağı İnşaatlarıyla Her Yere Ulaşım Sağlıyor

admin admin -

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’ta üzerinde kamu kurumlarının ve okulun olduğu Celalabad Caddesi ile yine üzerinde kamu binalarının yanı sıra esnaf ve konutların bulunduğu Gazneliler Caddesi üzerinde bozuk zemin söküm ve sıcak asfalt serim işlemi uyguladı.

Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde yer alan 550 metre uzunluğundaki Celalabad Caddesi’nde uygulanan çalışmanın yanı sıra, yine aynı mahallede bulunan ve Mimar Sinan Bulvarı’na kadar uzanan 700 metre uzunluğundaki Gazneliler Caddesi’nde yapılan yol yenileme işlemi tamamlandı ve çizgileri de çekildi.

Muhtar Baran: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tarsus’u nakış nakış işliyor”

Tozkoparan Zahit Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Baran, geçtiğimiz yıl Büyükşehir ekipleri tarafından mahallenin ana arteri konumundaki 3814 Sokak üzerinde yapılan çalışmanın ardından, Gazneliler ve Celalabad Caddeleri’nin de asfaltlanmasından dolayı memnun olduklarını söyleyerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Tarsus’u nakış nakış işliyor. Gurur duyuyoruz Başkanımızla” dedi. Yolda daha önce meydana gelen çökmelerin giderildiğini de sözlerine ekleyen Muhtar Baran, “Yollarla birlikte, MESKİ de çalışmalarını tamamladı. Şu anda bir eksiğimiz yok. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, tüm mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir