Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bybit Discount Buy’ı tanıttı: ″Varlık alımlarında tasarruf etmenin yeni bir yolu″

Bybit Discount Buy’ı tanıttı: ″Varlık alımlarında tasarruf etmenin yeni bir yolu″

admin admin -

Ürün, sahibinin lehine işleyen fiyat seviyesinde bir üst sınır ile nakavt opsiyonuna benzer şekilde çalışır. Nakavt opsiyonlarının aksine, Discount Buy değersiz olarak sona ermeyecektir. Kullanıcılar istedikleri kripto para birimini, emrin verildiği andaki piyasa fiyatından daha düşük bir fiyata satın alma seçeneğine sahiptir.

Nasıl Çalışır? 

Discount Buy iki senaryoda çalışır:

Uzlaşma Fiyatı, Nakavt Fiyatına eşit veya daha yüksekse: Kullanıcılar Anaparalarını ve Yıllık Yüzde Oranlarını (APR) USDT olarak alacaklardır.

Uzlaşma Fiyatı Nakavt Fiyatından düşükse: Kullanıcılar istedikleri kripto parayı Satın Alma Fiyatı üzerinden satın alabilirler.

Ne Zaman Kullanılmalı? 

Discount Buy, mevcut varlık fiyatının düşük olduğuna inanan ve varlığı daha da iyi bir fiyattan biriktirmek isteyen kullanıcılar için idealdir. Bu ürün özellikle piyasa istikrarlı olduğunda uygundur.

Avantajlar

Akümülatör Stratejisi: Discount Buy, kullanıcıların kripto varlıklarını mevcut piyasa fiyatından daha düşük bir fiyata biriktirmelerine olanak tanır.

Risk Yönetimi: Nakavt Fiyatı, varlık fiyatının yükselmesi durumunda kullanıcıları önemli kayıplardan korur.

APR Kazanç: Kullanıcılar, satın alma opsiyonunu kullanmasalar bile Anaparaları üzerinden APR kazanırlar.

Bybit'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Ben Zhou, "Discount Buy'ın piyasaya sürülmesi, Bybit'in kullanıcılara yenilikçi ve kullanıcı dostu finansal ürünler sunma konusundaki kararlılığını daha da gösteriyor" dedi. "Bybit, alım satım deneyimini geliştirmek ve kullanıcılara kripto piyasasından kâr elde etmeleri için daha fazla fırsat sunmak üzere sürekli olarak yeni yollar araştırıyor." 

Discount Buy hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: 

https://www.bybit.com/en/earn/discount-buy

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir