Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Canon yeni akıllı telefon uygulamasıyla XF605 ve Cinema EOS serisi yazılım güncellemesini kullanıma sunuyor

Canon yeni akıllı telefon uygulamasıyla XF605 ve Cinema EOS serisi yazılım güncellemesini kullanıma sunuyor

admin admin -

Canon yeni akıllı telefon uygulamasıyla XF605 ve Cinema EOS serisi yazılım güncellemesini kullanıma sunuyor

 

Görüntüleme teknoloji lideri Canon, yeni uygulaması Çoklu Kamera Kontrolü ile XF605 kamera ve Cinema EOS fotoğraf makineleri için ücretsiz ürün yazılımı güncellemesini kullanıma sunuyor. 

 

Canon, iOS uyumlu uygulaması Çoklu Kamera Kontrolü’nü1 kullanıma sunuyor. XF605, EOS C70, EOS C300 Mark III ve EOS C500 Mark II modelleri ile uyumlu olan uygulama sayesinde kullanıcılar aynı anda dört adede kadar video kamera kolayca bağlayabiliyor, kumanda edebiliyor ve izleyebiliyor.

 

Çekim esnasında dört video kameradan eş zamanlı olarak alınan görüntülerin minimum gecikmeyle erişilmesine olanak tanıyan uygulama; kullanıcı dostu arayüzü, optik zumlama, pozlama kontrolü, dokunmatik otomatik odaklama ve görüntü profilleri gibi birçok video kamera işlevinin de uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. 

 

Bununla birlikte son dakika haberlerini daha hızlı iletmek için yeni Toplu Transfer İşlevi kullanılarak, Canon’un Content Transfer Mobile uygulamasından2 FTP aracılığıyla uzun süreli kayıtlar küçük boyutlarla yüklenebiliyor. Daha önce Cinema EOS video kameralarında sunulan Canon 709 görüntü profili, kontrast ve renkte artışla doğrudan video kameradan çıkan çekimlerin iyileştirilmesi, dalga biçimi monitör, vektör kapsamı boyutu ve matlığı özelleştirme de XF605’teki diğer geliştirmeler arasında yer alıyor.  

 

EOS R5 C, EOS C70, ESO C300 Mark III ve EOS C500 Mark II Cinema kameraları artık en yeni Super 35mm Flex Zoom lensler, RF Yuvalı Cinema Prime lensler ve son teknoloji RF 24-105mm F2.8L IS USM Z lens ile genişletilmiş lens uyumluluğu taşıyor. Dijital tele dönüştürücü işlevi, lenslerin makine içi dijital büyütme ile daha da uzağa erişmesini sağlıyor. 

 

Canon, ayrıca XF605 kamera ve Cinema EOS video kameraları için ücretsiz ürün yazılımı güncellemesini de kullanıma sunuyor. XF605 profesyonel kamera artık Wi-Fi veya Ethernet ağları üzerinden yüksek kaliteli ve güvenilir video akışı sağlayan geliştirilmiş SRT IP akışı desteğinden faydalanıyor. Kullanıcılar hem Çoklu Kamera Kontrol uygulamasını hem de XF605/ Cinema EOS ürün yazılımı güncellemelerini Aralık 2023 itibarıyla gerçekleştirebilecek. 

 

1 16.2-16.7 / 17.0-17.1 iOS sürümleri ile uyumludur. iOS, Cisco kuruluşunun ABD’de ve diğer ülkelerdeki ticari veya tescilli ticari markasıdır ve lisanslı kullanılır.

2 Abonelik ücreti kesilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir