Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ÇERKEZKÖY’E TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR’İN ELİ DEĞDİ

ÇERKEZKÖY’E TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR’İN ELİ DEĞDİ

admin admin -

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince il genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçesi Narin Kavşağı’nda 3 adet zeytin ağacı, 13 adet mavi ponpon servi, 8 adet yeşil spiral servi, 12 adet top süs iğdesi çalısı, 6 adet mazı, 7 adet top şimşir çalısı, 122 adet altuni taflan çalısı, 330 adet çalı şimşir, 8.400 adet mevsimlik çiçek, 14 adet ıhlamur ağacı, 840 adet ligustrum çalısı, 2.120 adet mavi çim dikimi yapıldı. Alanda 525 metrekare de çim ekimi yapıldı.

Bahse konu Narin Kavşağı’na ayrıca; 7 adet ahşap saksı, 7 adet doğal taş saksı, 5 adet dekoratif aydınlatma ve 30 adet de projektör konuldu. 1.042 metre de sulama tesisatının çekildiği alan, yeni ve modern bir görünüme kavuşturulmuş oldu.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “KENTİMİZE YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRMAK İÇİN FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ”

Vatandaşların sosyalleşebileceği ve nefes alabileceği alanları korumak ve güzelleştirmek amacıyla il genelinde aralıksız bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada aktif bir şekilde faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da güzel kentimize yeni yeşil alanlar kazandırmak için faaliyetler yürütüyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Çerkezköy ilçemizde yapmış olduğumuz yeşil alan ve peyzaj düzenleme çalışmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir