Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Çocuklar için 'Kağıt Hamurundan Kap Boyama Atölyesi' Trump Art Gallery'de

Çocuklar için 'Kağıt Hamurundan Kap Boyama Atölyesi' Trump Art Gallery'de

admin admin -

rump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 7 Ekim Cumartesi günü çocuklar için özel bir atölyeye ev sahipliği yapacak. Sanatçı Nuray Lüküs ile ‘Kağıt Hamurundan Kap Boyama Atölyesi ’ne katılacak olan çocuklar; kağıt hamurunun sihirli dünyasına adım atacak, kağıdın nasıl şekillendirildiğini ve boyandığını öğrenirken bir yandan yaratıcılıklarını geliştirecek bir yandan da keyifli vakit geçirecekler.

 

Yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyası ile buluşturan Trump Art Gallery, 7 Ekim Cumartesi günü özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Sanatçı Nuray Lüküs, çocuklarla ‘Kağıt Hamurundan Kap Boyama Atölyesi’ gerçekleştirecek. Çocuklar atölyede; kağıt hamurunun sihirli dünyasına adım atacak, kağıdın dönüşümünü gözlemleyecekler. Kağıdın nasıl hamura dönüştüğünü, şekillendirildiğini ve boyandığını öğrenerek, kağıdın ‘ileri dönüşüm’ hallerini keşfedecekler. 

Atölye kapsamında, geri dönüşüm malzemeleriyle önceden hazırlanmış kurutulmuş kapları istedikleri şekilde renklendirecek olan çocuklar bir yandanyaratıcılıklarını geliştirecek bir yandan da keyifli vakit geçirecekler.

Atölye, 7 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz ancak öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir