Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cumartesi Günü Sahne Perdesi Çocuklar İçin Açılacak

Cumartesi Günü Sahne Perdesi Çocuklar İçin Açılacak

admin admin -

“Damlaya Damlaya Gol Olur” çocuk tiyatro gösterisi Cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi iş birliğinde İnegöllü çocuklarla buluşacak.

Her yaştan bireyin sanatla buluşması adına organizasyonlar yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl’de şehrin kültür sanat hayatına yön veren organizasyonlar düzenleyen İnegöl Belediyesi iş birliğinde çocuklar için özel bir gösteri düzenlenecek. 06 Ocak Cumartesi günü İnegöl’de sahne perdesi, çocuklar için açılacak.

6-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR KATILABİLECEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahneye taşıyacağı “Damlaya Damlaya Gol Olur” isimli çocuk tiyatro oyunu, Cumartesi günü 14.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde minik izleyicileri ile buluşacak. Ücretsiz gösteriye 6-12 yaş arası çocuklar katılabilecek.

BAŞKAN TABAN’DA ÇOCUKLARA DAVET

Belediye Başkanı Alper Taban, çocukların sanatla buluşması adına yapılan organizasyonlar kapsamında bu hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöllü miniklere özel bir program hazırlandığını söyledi. İnegöl Belediyesi’nin de her hafta Cumartesi günü çocuk tiyatro gösterileri düzenlediğini hatırlatan Başkan Taban, “Bu hafta Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte küçük sanatseverlerimize özel bir gösterimiz olacak. 06 Ocak Cumartesi günü 14.00’da başlayacak Damlaya Damlaya Gol Olur tiyatro gösterisine tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir