Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cumhuriyet'in yüzü ayvalık'ta ATATÜRK türkiyesi'ne yakışır kutlamalar…

Cumhuriyet'in yüzü ayvalık'ta ATATÜRK türkiyesi'ne yakışır kutlamalar…

admin admin -

CUMHURİYET’İN YÜZÜ AYVALIK’TA, ATATÜRK TÜRKİYE’SİNE YAKIŞIR KUTLAMALAR…

Ayvalık Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümünü Atatürk Türkiye’sine yakışır törenlerle kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Bayramı coşkusu hafta boyunca Ayvalık’ta sokaklardan meydanlara, salonlardan stadyumlara kadar, ilçenin her noktasında doyasıya yaşanacak.

24 Ekim Salı Saat:20.30’da İsmet İnönü Kültür Merkezinde Mesut Duran Müzik Derneği’nin Cumhuriyet Konseri ile başlayacak olan etkinlikler, 25 Ekim Çarşamba Saat:17’de Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde Mustafa Kemal Atatürk 3 Boyutlu Gösterimi ile 25 Ekim Perşembe Saat:20.30’da Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde Kurtuluşun Kadınları Tiyatro Oyunu, 27 Ekim Cuma Saat:20.30’da İsmet İnönü Kültür Merkezinde Anadolu’dan Sesler Korosu Kurtuluş Türküleri ile her akşam doyasıya yaşanacak.

28 Ekim Cumartesi Saat:12.30’da Gençlik Yürüyüşü Ayvalık Gümrük Önünden Cumhuriyet Meydanına gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve ardından 1923 adet Ölmez Ağaç Zeytin Fidanı Dağıtımı gerçekleştirilecek.

Ve 29 Ekim Pazar saat 19.30’da Öğretmenevinden Cumhuriyet Meydanı’na Fener Alayı ardından saat 20.30’da Ayvalık Belediyesi Amfitiyatro’da 100. Yıl Bulutsuzluk Özlemi Konseri ile kutlamalar son bulacak.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin tüm vatandaşları Cumhuriyetin Yüzü Ayvalık’ta, Cumhuriyet’in 100. Yılı coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir