Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe, Serdar Dursun’u Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Fenerbahçe, Serdar Dursun’u Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

admin admin -

Fenerbahçe, Serdar Dursun’u Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

İstanbul’un köklü futbol kulüplerinden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına bir yenisini ekledi. Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ün formalarını giyen eski oyuncusu Serdar Dursun’u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 2023-2024 yapılanması kapsamında Futbol A Takımı’nın güçlenmesi adına gerçekleştirilen bu transferde, Serdar Dursun’un V. Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladığı belirtildi. Fenerbahçe, Serdar Dursun’a Çubuklu formayla şampiyonluk hedeflediğini dile getirerek, futbolcuya tekrar hoş geldin dedi.

Serdar Dursun: “Şampiyonluk İçin Yeniden Evimdeyim, ‘Siuuuu’lar Hazır!”

Fenerbahçe’nin yeni transferi Serdar Dursun, sevincini sosyal medya hesabından taraftarlarıyla paylaştı. Milli futbolcu, Fenerbahçe’ye dönüşü hakkında yaptığı açıklamada, “Hayal ettiğim yerde, hayallerimi gerçekleştirmek için yeniden evimdeyim. Şampiyonluk için geldim, yeni ‘Siuuuu’lara hazırım” dedi. 2021-22 sezonunda Alman ekibi Darmstadt 98’den transfer olan 32 yaşındaki forvet, Fenerbahçe formasını 64 maçta giydi ve bu karşılaşmalarda 19 gol ile 9 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli formayla Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşama başarısını elde etti. Fenerbahçe taraftarları, Serdar Dursun’un dönüşüyle birlikte şampiyonluk umutlarını daha da yüksek tutarken, futbolcunun performansıyla takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Dursun’un Fenerbahçe Serüveni: Kariyerine Yeni Bir Sayfa Açıyor

Fenerbahçe’nin kadrosuna yeniden dahil ettiği Serdar Dursun, Türk futbolunda iz bırakan bir kariyere sahip. 2021-22 sezonunda Alman ekibi Darmstadt 98’den transfer olan deneyimli forvet, sarı-lacivertli formayı giydiği 64 maçta 19 gol atarak ve 9 asistle takımına önemli katkılarda bulundu. Ayrıca, Fenerbahçe ile Türkiye Kupası zaferi yaşayarak adını taraftarların kalbinde taşıdı. Serdar Dursun’un, Fenerbahçe forması altında geçirdiği bu süre zarfında gösterdiği performans, takımın hücum hattına güç katarak şampiyonluk yolunda önemli bir oyuncu olmasını sağladı. deneme bonusu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir