Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gebze Kirazpınar Mahallesi'ne İçme Suyu Hattı

Gebze Kirazpınar Mahallesi'ne İçme Suyu Hattı

admin admin -

Kocaeli genelinde altyapı yatırımlarına aralıksız devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kirazpınar Mahallesi’nde çelik borular kullanılarak toplamda 710 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı inşa çalışmaları gerçekleştiriliyor.

KENT GENELİNDE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği yatırımlar ile Kocaelilerin kaliteli ve kesintisiz altyapıya kavuşması için adeta şehri ilmek ilmek işliyor. Bu kapsamda Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde içme suyu altyapı hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

710 METRE UZUNLUĞUNDA ÇELİK BORULAR İLE İÇME SUYU HATTI

Kirazpınar Mahallesi’nde kullanım ömrünü dolduran içme suyu hatları, bölgenin nüfus artışını da göz önünde bulundurularak yapılan planlamalar kapsamında yenileniyor. Zamanla yerin 11 metre altında kalan ve yaşanabilecek arızalar sonucu müdahale edilmesi uzun ve zahmetli olan mevcut hatlar, çelik hatlar ile değiştiriliyor. 610 metre uzunluğunda 600 mm çapında çelik borular ve 100 metre uzunluğunda 800 mm çapında çelik boruların kullanıldığı toplamda 710 metre uzunluğunda yeni altyapı hattı çalışmaları bölgede tüm hızıyla devam ediyor.

KISA SÜRE İÇİNDE DEVREYE ALINACAK

Kirazpınar Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak devreye alınacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla kaliteli ve sağlam altyapı hatlarıyla bölgede yaşanabilecek arıza ve kesintilerin önüne geçilmiş olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir