Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Günnur Gültekin Hayallerinizin Peşini Asla Bırakmayın

Günnur Gültekin Hayallerinizin Peşini Asla Bırakmayın

admin admin -

Günnur Gültekin Hayallerinizin Peşini Asla Bırakmayın

 

Başarılı İş Kadını Günnur Gültekin kimdir yakından tanıyalım. Günnur Gültekin 2010 yıllarında her ne kadar adını oyunculuk üzerine duyurmuş olsa Günnur Gültekin aynı zaman aile şirketinin tek varisidir. Başarılı iş kadını Günnur Gültekinin eğitim hayatına hep birlikte göz atalım.

İlk okulu başarılı ile tamamlayan Günnur hanım Lise eğitimine ülkemizin en prestijli lisesi olan Galatasaray lisesini kazanmıştır. Ailesinin ve arkadaşlarının Günnur hanımın Galatasaray lisesini kazanması pekte şaşırtmamıştı aslında. Üniversite eğitiminde ise 2007 Boğaziçi üniversitesi Finans mühendisliği kazandı.

Bu başarıların ardından ise yurtdışından bir eğitim bursu kazandı.Amerika’da 2012 the university of cambridge Uluslararası dış ticareti kazandı.

Günnur Gültekin ben hayatta şansa inanmam. Her zaman kendi şansınızın peşinden koşun ve gerçekçi hayallere kapılın dedi.

2010 senesinde oyunculuk kariyerimi, iş hayatımı ve eğitimi hayatımı hepsini günde 4 veya 5 saatlik uykular ile sürdürerek bugünlerine tırnaklarımla geldim. Ben başardım sizde başarırsınız diyen başarılı Oyuncu asla ama asla hayallerinizin peşini bırakmayın diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir