Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İELEV Okullarından 100. yıla yaraşır kutlama

İELEV Okullarından 100. yıla yaraşır kutlama

admin admin -

 

Yaşasın Cumhuriyet! 

İELEV Okullarından 100. yıla yaraşır kutlama

İELEV Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak. Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırlanan İELEV Okulları öğrencileri, gösterilerini 29 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. Etkinlik, sanatçı Soner Arıca’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel yazdığı “Cumhuriyet Marşı” ile son bulacak.

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından İELEV Okulları, Cumhuriyet’in 100. yılını çok özel bir programla kutlayacak. Haliç Kongre Merkezi’nde 29 Ekim Pazar günü saat 14.30’da başlayacak etkinlikte; günün anlam ve önemini yansıtan vals, koro, oratoryo, opera dinletisi ve halk oyunları gösterileri yapılacak. Gösterilerde görev alan anaokulu/ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, aylardır emek harcadıkları çalışmalarla göz dolduracak. 

Haliç Kongre Merkezi’nin Haliç Salonu fuaye alanında İELEV Okulları öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temasıyla ürettikleri sanatsal çalışmalar da sergilenecek. Tören öncesinde konuklar, öğrencilerin eserlerini inceleme fırsatı bulacak. 

İELEV Okullarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde başarılı tenor Caner Akın opera dinletisi sunacak. Tören, ünlü sanatçı Soner Arıca’nın 100. yıl için özel olarak bestelediği ve İELEV Okulları öğrencileriyle birlikte seslendireceği “Cumhuriyet Marşı” ile son bulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir