Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. IELTS, şimdi British Council ile Bahçeşehir Koleji'nin tüm Türkiye'deki kampüslerinde 

IELTS, şimdi British Council ile Bahçeşehir Koleji'nin tüm Türkiye'deki kampüslerinde 

admin admin -

IELTS, şimdi British Council ile Bahçeşehir Koleji’nin tüm Türkiye’deki kampüslerinde 

 

İş, eğitim ve göçmenlik konusunda dünyanın en bilinen sınavı IELTS, British Council ile test lokasyonlarını genişletmeye devam ediyor. British Council’ın Türkiye’nin 11 ilinde gerçekleştirdiği IELTS testine, Bahçeşehir Koleji ile imzalanan anlaşma ile birlikte artık okulun Türkiye’deki 150 kampüsünde kağıt-kalem ve bilgisayar üzerinden girmek de mümkün. 

Eğitim, iş veya göçmenlik konusunda dünyanın en bilinen sınavı olan IELTS, British Council ile şimdi Bahçeşehir Kolejinde! British Council’ın Bahçeşehir Koleji ile gerçekleştirdiği anlaşma ile Bahçeşehir Koleji’nin Türkiye’nin 65 ilini kapsayan 150’ye yakın kampüsü, kağıt-kalem ve bilgisayar ile girilen IELTS’in yeni test lokasyonları oluyor.  Yeni test lokasyonlarında, haftanın yedi günü sabah, öğle ve akşamüstü seanslarına girilebilen IELTS testine, British council web sitesi üzerinden kayıt yaptırmak mümkün.

Dört bölümden oluşan IELTS testinin, Dinleme, Okuma ve Yazma bölümleri kağıt-kalem ile veya bilgisayar kullanarak tamamlanabiliyor. Konuşma sınavı ise konuşma becerilerinin daha iyi değerlendirilebilmesi için yüz yüze gerçekleştiriliyor. Sınav sonuçlarının 3-7 gün gibi hızlı bir sürede öğrenebildiği bilgisayar üzerinden IELTS seçeneğinde, adaylara aynı zamanda kişiye özel kulaklıklarla daha rahat ve odaklı dinleme avantajı da sağlanıyor. Bilgisayar üzerinden ve kağıt-kalem ile girilen IELTS testleri, içerik, süre, sorular ve puanlama olarak tüm açılardan aynıdır ve katılımcılar, aynı güvenilir İngilizce sınavına girdiklerinden emin olabilirler.

Yapılan iş birliği hakkında memnuniyetini dile getiren Bahçeşehir Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan, “British Council ile yeni iş birliğimiz doğrultusunda öğrencilerimiz artık Türkiye’nin 65 iline yayılan 150’ye yakın kampüsümüzde IELTS testine girerek yabancı dil yeterliliklerini belgeleyebilecekler. Bu anlaşma çerçevesinde, Bahçeşehir Koleji öğrencileri, uluslararası sınavlara British Council aracılığıyla erişim sağlayacak. Okullarında gerçekleştirilecek bu sınavlar, kaliteli yabancı dil eğitimimizi taçlandırarak, öğrencilerin küresel vatandaşlık serüvenlerine katkıda bulunacak. Bahçeşehir Koleji, sunduğu kaliteli yabancı dil eğitimi ile dünyanın en popüler İngilizce sınavı olan IELTS’i, uluslararası ve tarafsız bir ölçüt olarak kullanarak eğitim kalitesini belgeleme konusunda öncü bir rol üstlenecek.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir