Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kınık Belediyesi Basın Bülteni

Kınık Belediyesi Basın Bülteni

admin admin -

Kınık ilçesinde düzenlenen Hasat Festivali son gününde son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ağırlıyor.

 

7’ncisi düzenlenen ve ilçe halkının yanı sıra ilçe dışında birçok misafire ev sahipliği yapan Hasat Festivali görkemli bir kapanışa hazırlanıyor.

 

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı festival, spor yarışmaları ve çeşitli etkinliklerle ilçeyi adeta panayır yerine çevirdi.

 

Festivalin kapanış gününde Yıldırım’ı ağırlayacak olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer son başbakanı kapanış gününde ilçede ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Son Başbakanımız ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım beyefendinin yoğun programına rağmen, festivalimizin son gününde bizlerle olması ziyadesiyle mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Sayın Başbakanımıza teşekkür ederim. Herkesin bu coşkulu günde yanımızda olmasını diliyor ve bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

7’ncisi düzenlenen Hasat Festivali’nin beşinci gününde son başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti il başkanı Bilal Saygılı, Milletvekilleri, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri Kınık halkı ile birlikte olacak.

 

Program saat 18:30’da Kınık Öğretmenevi açılışı, Kınık’ın Kurtuluş Günü kapsamında gerçekleşecek olan saat 19:45’teki Fener Alayı ve Kortej Yürüyüşü ve saat 21:00’daki Hakan Altun Konseri ile son bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir