Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. KİÜ Rektörü’nden 23 Nisan mesajı: ‘TBMM’nin açılışının 104. yılını kutluyoruz’

KİÜ Rektörü’nden 23 Nisan mesajı: ‘TBMM’nin açılışının 104. yılını kutluyoruz’

admin admin -

Prof. Dr. Bakan, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. yılını tebrik ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. TBMM’nin, Türk milletinin bağımsızlığına kavuşması için büyük bir mücadele verdiğini ve bağımsızlığın sembolü haline geldiğini belirtti.

Rektör Bakan, TBMM’nin Türk milletinin milli iradesinin yegane tecelli ettiği yer olduğunu vurgulayarak, ülkenin kalkınması ve gelişimi yolunda en önemli karar alıcı merkezlerden biri olduğunu dile getirdi. TBMM’nin, gelecekte de millete hizmet etmeye ve ülkenin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğine olan inancını ifade etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı 23 Nisan gününü çocuklara bayram olarak armağan ettiğini hatırlatan Prof. Dr. Bakan, bu anlayışın ülkenin geleceği için duyulan inancın önemli bir göstergesi olduğunu belirtti.

Mesajının sonunda, Büyük Önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, şehitleri, gazileri ve TBMM çatısı altında hizmet veren tüm milletvekillerini minnet ve şükranla andığını ifade eden Rektör Bakan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Kaynak : PHA

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir