Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lovemas Güzellik Merkezi, Ataşehir’de Güzelliğin Kalbinde Yeni Bir Soluk

Lovemas Güzellik Merkezi, Ataşehir’de Güzelliğin Kalbinde Yeni Bir Soluk

admin admin -

Lovemas Güzellik Merkezi, Ataşehir’de Güzelliğin Kalbinde Yeni Bir Soluk

Güzellik ve bakım alanında fark yaratan bir güzellik merkezi olan Lovemas, Ataşehir’de hizmete başladı. Güzellik merkezi, güzellik ve estetiğe önem veren herkesi kaliteli ve profesyonel hizmetleriyle ağırlamaktan gurur duyuyor. Lovemas’ın kurucusu Berna Özeren, güzellik alanındaki deneyim ve uzmanlığıyla müşterilerine yenilikçi ve etkili çözümler sunmaktadır.

Lovemas Güzellik Merkezi, özenle seçilmiş işlemleriyle müşterilerinin güzellik ve bakım ihtiyaçlarına hitap ediyor. Amacı, müşterilerine sağlıklı ve doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak ve en iyi sonuçları elde etmelerine yardımcı olmaktır.

Güzellik merkezinde sunulan işlemler arasında bölgesel zayıflama, ameliyatsız popo kaldırma, ameliyatsız yüz germe, dudak renklendirme, cilt bakımı, buz lazer epilasyonu, çatlak tedavisi ve onarımı, ipek kirpik uygulamaları, kirpik lifting, jel tırnak, kalıcı makyaj, kalıcı oje, koltuk altı ve genital bölge kararma tedavisi, leke tedavisi, ödem atma, ozon protokolü ve karbon peeling gibi birbirinden farklı ve etkili hizmetler yer almaktadır.

Lovemas, güzellik merkezi olarak müşterilerine en son teknolojiyle donatılmış ve hijyenik ortamlarda hizmet sunmaktadır. Her müşteri için kişiye özel çözümler geliştiren uzman ekip, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermektedir.

Lovemas Güzellik Merkezi, Ataşehir’de bulunan merkezi konumu ile kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. Müşteriler, güzellik ve bakımın adresi olan Lovemas’ta kendilerini özel ve değerli hissedeceklerdir.

Eğer siz de güzellik ve bakım alanında kaliteli hizmet arayışındaysanız, Lovemas Güzellik Merkezi ile iletişime geçebilir ve ayrıcalıklı deneyimlerin tadını çıkarabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Adres: Kayışdağı Caddesi Tahsin Arıcı İş Merkezi No:13 Kat-1 Küçükbakkalköy Ataşehir / İstanbul

Telefon: 05521545050

Lovemas Güzellik Merkezi ile güzelliğinizi keşfedin ve kendinizi özel hissedin!

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir