Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lufian ve TEGV'den anlamlı iş birliği: ''Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz''

Lufian ve TEGV'den anlamlı iş birliği: ''Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz''

admin admin -

Lufian ve TEGV’den anlamlı iş birliği: ‘‘Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz’’

Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan sweatshirtin tüm geliri eğitime

Türkiye’de erkek giyimin deneyimli markalarından Lufian, Cumhuriyetin 100. yıldönümünü anlamlı bir proje ile kutluyor. ‘‘Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz’’ projesi kapsamında tasarlanan sweatshirt’lerden elde edilecek tüm gelir Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanacak.  

Lufian, çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlayan TEGV ile anlamlı bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği çerçevesinde Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı sweatshirt satışlarından elde edilen tüm geliri TEGV’e bağışlayacak. “Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz” projesi özelinde beyaz renkte hazırlanan sweatshirt’ler, düz kırmızı çizginin üzerinde bulunan ‘100’ sayısının tam kalbin üzerine denk gelen tasarımı ile dikkat çekiyor.

“Cumhuriyetimizin 100. yılını gururlandıran bir proje ile kutluyoruz”

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Lufian Yönetim Kurulu Başkanı Emin Gümüştepe, “Lufian olarak sadece kombinlere değil, hayatlara da dokunmak en önemli misyonumuz. Bu misyon çerçevesinde Cumhuriyetimizin 100. yılını bizi çok gururlandıran bir proje ile kutluyoruz. Cumhuriyetin bizim için kırmızı çizgi olduğunu anlattığımız sweatshirt’lerden elde edilen tüm gelir TEGV’e bağışlanacak. Bu sayede çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunarak, onlara daha parlak bir gelecek sunmayı hedefliyoruz. Bu sweatshirti alan herkes, bir çocuğun umudu olacak” dedi. 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Sait Tosyalı ise “Kurulduğumuz 1995’ten bu yana 3 milyondan fazla çocuğumuzun Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı nitelikli bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunduk. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde, Lufian ile birlikte çok anlamlı bir projeye daha imza atıyoruz. Sadece 3 kelimeden oluşan “Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz” söylemiyle toplum olarak Cumhuriyete olan bağlılığımız bundan daha etkili ifade edilemezdi; yaratıcılarını kutluyorum. Bu proje ile daha fazla çocuğumuzun geleceklerini Cumhuriyet’in ışığı ile aydınlatıp yarınlara donanımlı bir şekilde hazırlamamıza destek olan Lufian’a çocuklarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir