Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Malatya’da Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü

Malatya’da Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü

admin admin -

 

Malatya’da faaliyet gösteren CarrefourSA, bu arayışa cevap veriyor. Mağazalarında 5 litrelik ayçiçek yağını, piyasada 200 TL’den satılan fiyatın çok altında, sadece 187.5 TL’ye satışa sunuyor. Bu rekor indirim, vatandaşlar arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

İndirim haberi yayımlandıktan kısa süre sonra birçok kişi, fırsattan yararlanabilmek için CarrefourSA şubelerine akın etti. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, en yakın CarrefourSA şubesini ziyaret ederek bu özel fırsattan yararlanabilecek.

CarrefourSA’nın, 5 litrelik ayçiçek yağında yaptığı bu özel indirim, belirli bir süre için geçerli olacak. Vatandaşların bu indirimden faydalanabilmesi için hızlı hareket etmesi gerekiyor.

İndirim Nasıl Faydalı Olabilir?

Bu indirim, vatandaşların bütçesine önemli bir katkı sağlayabilir. Özellikle son dönemlerde yaşanan zamlardan dolayı bu indirim, birçok kişi için büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

İndirimden faydalanan vatandaşlar, bu parayı başka ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabilirler. Örneğin, bu parayla aile bütçesine yeni bir katkı sağlayabilir, yeni bir ürün satın alabilir veya borcunu ödeyebilirler.

İndirim Nasıl Ulaşılabilir?

İndirim, CarrefourSA’nın Malatya’daki tüm şubelerinde geçerli olacak. Vatandaşlar, en yakın CarrefourSA şubesine giderek, 5 litrelik ayçiçek yağını 187.5 TL’ye satın alabilirler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir