Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Manisa’da 100. yıla özel panel

Manisa’da 100. yıla özel panel

admin admin -

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından “100. Yılında Cumhuriyet” isimli panel düzenlendi.

Prof. Dr. Nurettin Gülmez’in moderatörlüğünü yaptığı Prof. Dr. Şayan Ulusan ve Prof. Dr. Nejdet Bilgi’nin konuşmacı olarak yer aldığı paneli, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Yonca Ekmekçi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar, akademisyenler ve öğrenciler takip etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelin açılış konuşmasını, panel moderatörü Prof. Dr. Nurettin Gülmez yaptı.

Gülmez’in ardından konuşan Prof. Dr. Şayan Ulusan, cumhuriyetin Türk kadınına kazanımları hakkında konuştu. Uluşan’ın ardından söz alan Prof. Dr. Nejdet Bilgi de, cumhuriyetin ilelebet payidar kalması temenniyle bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir