Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Medikal Estetik Uzmanı Tuğba Demirtaş Kimdir?

Medikal Estetik Uzmanı Tuğba Demirtaş Kimdir?

admin admin -

Medikal Estetik Uzmanı Tuğba Demirtaş, 1 Mart 1990 tarihinde Balıkesir’de doğmuş bir Türk doktordur. Üniversite eğitimini Bulgaristan’ın Sofya şehrinde bulunan bir tıp fakültesinde tamamlamıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra, kendi alanı olan medikal estetik üzerine uzmanlaşmış ve bu alanda büyük bir deneyim kazanmıştır. İstanbul’a dönerek, üniversite eğitimini tamamladığı şehirde kendi medikal estetik kliniğini açmıştır.

Tuğba Demirtaş, kendi kliniğini açarken cesur bir karar vererek medikal estetik alanında uzmanlaşmış ve kendi işini kurmuştur. Profesyonel yetenekleri ve tecrübesi sayesinde, hastalarına güvenli ve etkili medikal estetik çözümleri sunmaktadır.

İstanbul’da kendi kliniğini açarak başarılı bir medikal estetik uzmanı haline gelen Tuğba Demirtaş, estetik alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek hastalarına en son teknolojileri ve yöntemleri sunmaktadır. Hastaları arasında memnuniyeti ve güveni ile tanınan Medikal Estetik Uzmanı Tuğba Demirtaş, medikal estetik alanındaki başarılarıyla tanınan saygın bir doktordur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir