Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun yarıyıla girerken teşekkür mesajı yayımladı

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun yarıyıla girerken teşekkür mesajı yayımladı

admin admin -

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun mesajında, “2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini öğretmenlerimizin büyük özverisi, öğrencilerimizin sabrı ve ilgisi, velilerimizin takdir edilesi desteğiyle bitirmenin mutluluğu içindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Adıyaman Eğitim Camiası olarak sadece akademik başarı değil, aynı zamanda kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Tosun, hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini ve yeni projeler üreteceklerini belirtti.

Mesajında öğretmenlere, velilere ve öğrencilere seslenen Ali Tosun, şunları ifade etti:

“Eğitim, ülkemizin büyük hedeflerine ulaşma yolunda değişim ve dönüşümün öncüsüdür. Bu nedenle, eğitim camiamızın her bir üyesi, büyük sorumluluklar taşıyor. Bu sorumluluk bilinciyle, eğitim-öğretim yılı boyunca bize emanet edilen nesillerin ihyası ve inşası için azimle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Saygıdeğer Meslektaşlarım, Değerli Öğretmenlerimiz, özveriyle nesillerimizi yetiştirmek adına gösterdiğiniz büyük gayreti yürekten destekliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısındaki en önemli etken sizin özverili çalışmalarınızdır. Öğrencilerimiz, geleceğe sizin rehberliğinizle emin adımlarla yürüyor. Sizler, geleceğin gönüllü mimarları ve toplumumuzun öncüsüsünüz. Bu kutsal görevi sabırla ve büyük bir özveriyle yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyor, başarılarınızı takdirle karşılıyorum.

Eğitim ve öğretimin temel taşlarından biri olarak, çocuklarınıza gösterdiğiniz ilgi, destek ve güvenin başarıyı getirdiğine inanıyorum. Karnelerini değerlendirirken, karakterin karnede yansımadığını unutmayın. Yarıyıl tatilinde, çocuklarınızla birlikte vakit geçirerek, kültürel aktivitelere katılarak, ailecek güzel anılar biriktirmenizi öneriyorum. Bu zorlu süreçte verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkür ederim.

Tatil sürecinde bolca dinlenin, oyun oynayın ancak bu süreyi verimli bir şekilde değerlendirerek kültürel etkinliklerde bulunun. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Tarihinizi iyi öğrenin ve bu bilinçle hareket edin. Millî ve manevi değerlere bağlı, vatanını seven gençler olarak yetişeceğinize inanıyorum. Başarılarınız, milletimizin, ailelerinizin ve öğretmenlerinizin gurur kaynağı olacaktır. Karnenizde başarı durumu değerinizi değil akademik başarınızın göstergesidir. Her birinizi seviyoruz ve bizim için çok değerlisiniz.

Adıyaman’ın eğitimde yükselen çıtasına destek veren başta Sayın Valimiz Dr. Osman Varol olmak üzere belediyelerimize, STK’larımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul-aile birliği üyelerine teşekkür ediyorum. Geleceğin mutlu bireylerini yetiştirme hedefiyle çıktığımız bu yolda, birlikte büyük başarılara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum. Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci döneme enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı temenni ediyorum. İyi tatiller!”

Kaynak : PHA

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir