Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mıxx ödüllerine başvurular sürüyor

Mıxx ödüllerine başvurular sürüyor

admin admin -

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasına başvurular devam ediyor

Dijital reklamcılığın en iyilerinin belirlendiği MIXX (Marketing and Interactive Excellence) Awards Türkiye için geri sayım başladı. MIXX Awards, 43 ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık derneği Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Türkiye temsilcisi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından düzenleniyor. 14. MIXX Awards Türkiye’ye başvurular 31 Ocak 2024’de sona erecek. 

MIXX Awards Türkiye’de gelişen formatlar ve kullanımlar dikkate alınarak kategori sayısı bu sene 28’e yükseltildi. CTV (Bağlantılı TV) veya Addressable TV, Perakende Medya, Sürdürülebilirlik Kampanyaları, Dijital Açıkhava (DOOH) Reklamcılık yeni eklenen kategoriler oldu. Ayrıca bu seneye özel “Cumhuriyetin 100. Yılı” kategorisinde de ödüller verilecek.

Genç MIXX Kategorisi Açıldı

14. MIXX Awards Türkiye’de, üniversite öğrencilerinin reklam sektörü ile tanışması ve  ilham alması için Genç MIXX Kategorisi açıldı. Genç MIXX’e üniversite öğrencileri TEMA tarafından belirlenen “Düzenli Bağış Sistemi”ne katılımı artırmak için hazırlanan brief ile başvurabilecekler. 

Sahibinden.com’un Platin, Arçelik’in Başarı Sponsoru olduğu 14. MIXX Awards Türkiye’nin reklam ve tanıtım çalışmaları bu yıl da Karbonat tarafından yürütülüyor.

Detaylı bilgi için: www.mixxawards-tr.org 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir