Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nıke ve Vakıfbank spor klübü zafei yeniden tanımlıyor

Nıke ve Vakıfbank spor klübü zafei yeniden tanımlıyor

admin admin -

 

NIKE VE VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ

ZAFERİ YENİDEN TANIMLIYOR!

 

VakıfBank Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 23/24 sezon formaları, kulübün hikayesinden ilham alarak Nike iş birliğiyle tasarlandı.

 

Başarılı bir sezonun ardından beraberliklerinin ikinci yılında Nike ve VakıfBank Spor Kulübü sporun sınırlarını aşarak, dünyanın pek çok yerinde, farklı spor dallarında öne çıkan kadınlar ve onlardan ilham alan genç kızlar için zaferi ve başarıyı yeniden tanımlıyor.

 

Yeni Sezon Forma Tasarımının Arkasındaki Hikaye

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nın klasikleşmiş sarı, siyah ve beyaz renklerinin kullanıldığı koleksiyon, başarıyı yeniden tanımlama motivasyonundan ilham alınarak yeniden yorumlandı. 

 

23/24 sezon forma tasarımlarında VakıfBank Spor Kulübü formalarının senelerdir yan taraflarında bulunan & ikonikleşen deseni, bir voleybolcunun maç sırasındaki hareketlerinin silüetini çizgisel olarak yansıtacak şekilde düzenlendi ve formaya hareket katıldı.

 

Beyaz formanın tasarımında ise dikkat çeken ‘kenetlenmiş el’ deseni ise Nike ve VakıfBank Spor Kulübü’nün gelecek nesillere el verme misyonunu temsil ediyor. Altyapı takımlarına en az A takımı kadar özen gösteren, A takımı sporcularını altyapı takımlarındaki sporcular için birer rol modele dönüştürmeyi hedefleyen VakıfBank Spor Kulübü, Türkiye çapında yaptığı çalışmalarla geleceğin voleybolcularına el uzatıyor ve kendisini “kız çocuklarının gerçeğe dönüşecek hayallerine ortak olan bir yol arkadaşı” olarak tanımlıyor. Bu desen ile Nike ve VakıfBank Spor Kulübü zaferi yeniden tanımlıyor ve başarının sadece kazanmaktan ibaret olmadığına, gelecek nesillere el uzatmanın kolektif zaferi beraberinde getireceğine işaret ediyor. 

 

Nike’ın desteğiyle birlikte VakıfBank Spor Kulübü, genç voleybolcuları destekleyerek, Türk kadın voleybolunun gücünü tüm dünyaya gösterme misyonunu sürdürüyor. Bu uzun soluklu misyon, genç sporcuların potansiyellerini keşfetmeleri için destek sağlamanın ötesine geçiyor; aynı zamanda genç kızlara hayallerin ulaşılabilirliğini göstermeyi, daima daha da yükseği hedeflemeleri için onları cesaretlendirmeyi amaçlıyor.

 

Nike, hayallere ulaşma yolunda sporculara ilk adımı atmanın, var olan tüm güçleriyle oynamanın da bir başarı olduğunu ve sporun daha iyi bir gelecek yaratabileceğini göstermeyi hedefliyor. VakıfBank Spor Kulübü ile birlikte, genç nesillere spor ile nelerin mümkün olduğunu göstererek onlara el uzatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir