Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Otokar’dan Balıkesir’e 55 adet Centro teslimatı

Otokar’dan Balıkesir’e 55 adet Centro teslimatı

admin admin -

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi toplu taşımacılığının yeni gözdesi CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Şirketin küresel ölçekteki 60 yıllık deneyimiyle belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak geliştirdiği CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 adet CENTRO mikrobüs Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim edildi. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından Balıkesir toplum ulaşımında kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı.  

"Büyük bir dönüşüme imza attık"

Balıkesirlilerin daha konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri için önemli yatırımların hayata geçtiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Bandırma’da yeni 55 aracımızla birlikte ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

“Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk”

Otokar'ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil 60 ülkede milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını belirten Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, "Sadece araç değil, ulaşım sisteminde hayata geçirilen bu önemli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk. 60 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 adet araç ile Balıkesir’de toplum ulaşımda kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı. Mikrobüslerimiz ile Balıkesirlilere hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz" açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir