Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Lazeri Nedir?

Saç Lazeri Nedir?

admin admin -

Saç Lazeri Nedir?

Saç dökülmesi veya seyrekleşmesi; birçok kişinin hayatını olumsuz etkiler. İnsanlar; genetik ya da çevresel etmenlerden dolayı bu sorun ile karşılaşabilirler. Ancak, kellik; kesinlikle kader değildir. 2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde başta saç ekimi olmak üzere farklı seçenekler ile saç dökülmesine ve seyrekleşmesine olabilecek en iyi şekilde çare bulunduğundan bahsedebiliriz. Bahsettiğimiz seçeneklerden birisi de saç lazeri! Birçok kişinin aklında saç lazeri fiyat nedir sorusu mevcuttur.

Saç Lazeri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Saç lazeri; bilhassa seyrek saç şikayeti olanlar için uygun bir işlemdir. En son teknolojiye uygun cihazlardan yararlanılarak gerçekleştirilen bir tedavidir. Saçların yeniden güçlendirilmesi ve saç kayıplarının önüne geçilmesi adına mutlaka tercih edilmesi gereken bir yöntemdir. Bir diğer lazerli saç tedavisidir. Her ne kadar işe yarayan bir yöntem olsa da bilhassa alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Ayrıca, en son teknolojiyi temsil eden makinelerin kullanılması da bir diğer önemli husustur.

Saç lazeri; birçok kişi için uygundur. Bilhassa saçlarının incelip zayıflamasından şikayet edenler için etkili bir çözümdür. Acısız bir yöntem olduğunu söylemek gerekir. Ayrıca, etkisini en kısa sürede göstermesinden dolayı tercih edilir. Memnuniyet oranı bir hayli fazladır. Diğer seçeneklere kıyasla saç dökülmesini en kısa sürede durdurması ve yeni saç gelişimine yardımcı olması mümkündür. Ayrıca, saç lazerinden daha iyi verim almak adına mezoterapi yöntemlerinin de kullanılması gereklidir.

Saç lazeri; ilk olarak saç derisindeki oksidatif stresi baskılar. Bu sayede, saç kökünün yer aldığı hücrenin çok daha kısa sürede yenilenmesini destekler. Acısız ve ağrısız olmasından mütevellit her yaştan erkek ve kadın tarafından tercih edilir.

Saç Lazeri Nasıl Gerçekleştirilir?

Saç lazeri süreci şu şekilde özetlenebilir:

  • Her şeyden önce, saç lazeri cihazında düşük dozda diot ışınlarının olduğunu ifade etmek gerekir. Söz konusu lazer ışınları; saçlarda dökülmenin ya da seyrelmenin olduğu alanlar ile temas eder.
  • Saç lazeri; hem operasyon sırasında hem de sonrasında herhangi bir acı ya da rahatsızlık hissi vermez. Bir başka deyişle, rahatlık ve konfor seviyesi oldukça yüksektir.
  • Saç lazeri uygulama süresi değişkendir. Bilhassa kişinin mevcut saç durumuna bakılarak seans sayısına karar verilir. Ayrıca, seans sayısının ve süresinin ihtiyaç ve taleplere göre değiştiğini de belirtmek gerekir.
  • Lazer ışınları; lazer cihazından yüzden fazla noktaya etki edecek şekilde uygulanır. Bu sayede, seyrek saçlı olan bölge tamamen taranır. Saç köklerine ulaşılır.

Saç lazeri; saç köklerinin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar. Bunun yanı sıra, hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen saç dökülmesi problemlerinin önüne en kısa sürede geçer. Saç lazeri fiyat hakkında net bir yorum yapmak mümkün değildir. Çünkü, saç lazeri fiyat; kişinin saçındaki seyrek bölgenin genişliğine ve seans sayısına göre farklılık gösterir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir