Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Setur'dan özlenen kar tatili ve sömestir için öneriler

Setur'dan özlenen kar tatili ve sömestir için öneriler

admin admin -

Koç Grubu şirketlerinden Setur, 22 Ocak 2024’te başlayacak yarıyıl tatili yaklaşırken en çok tercih edilen tatil rotalarını paylaştı. Yarıyıl tatilinde yurt içinde kayakseverler için Kartalkaya, Uludağ, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış turları öne çıkıyor. Yurt dışında ise Kıbrıs, Mısır, Dubai, Tayland ve Laponya turları öneriliyor.

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, bu sene 22 Ocak’ta başlayacak ve 2 Şubat 2024’te sonra erecek yarıyıl tatili öncesinde kayak, termal-doğa otelleri yanı sıra sıcak destinasyonları tercih edecekler için birbirinden keyifli tatil rotalarını paylaşıyor. Özellikle çocuklu ailelerin yoğun talep gösterdiği kayak tatilinde öne çıkan bölgeler Kartalkaya, Uludağ, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış olurken kış mevsiminde yazı hatırlatan güneşli günlerin özlemini çekenler ise Kıbrıs, Sharm El Sheikh ve Dubai’yi tercih ediyor. 

Setur, yarıyıl tatilini termal-doğa otellerinde şehrin stresinden uzakta huzurlu bir ortamda geçirmek isteyenler için Sapanca, Bursa, Afyonkarahisar, Ağva gibi bölgelerde bulunan otelleri öneriyor. Setur müşterileri, seçili termal ve doğa otellerinde 10.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda 300 TL, 15.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda ise 500 TL’lik indirimden yararlanabiliyorlar. 

Yurt dışı seyahatlerde ise bu yıl, Laponya, Dubai ve Tayland turları büyük ilgi görüyor. Yüzmekten ve dalış turlarından keyif alan aileler ise göz alıcı plajlara sahip Sharm El Sheikh, Dubai’yi tatil planları içerisinde değerlendiriyor. Daha yakın bir yurt dışı deneyimi arayanlara Kıbrıs otelleri öneriliyor. 

Cruise tercih edenlere farklı alternatifler

Yarıyıl tatilinde çok farklı bir tatil deneyimi yaşatan cruise turları da tatil severlerin ilgi odakları arasında bulunuyor. Özellikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Basra Körfezi sıcak destinasyonlar en çok tercih edilen cruise turları arasında yer alıyor. Karaipler ve Güney Amerika cruise turları da öne çıkan destinasyonlar arasında yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir