Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tatilbudur'dan Sonbahar Rotaları

Tatilbudur'dan Sonbahar Rotaları

admin admin -

Turizm sektörünün öncü oyuncularından TatilBudur, bu sonbaharda öne çıkan seyahat destinasyonlarını duyurdu. Tatilini ılık sonbahar mevsiminde geçirmek isteyenler için TatilBudur’da öne çıkan bazı tur alternatifleri şöyle;

Safranbolu Amasra Turları: Safranbolu’nun tarihi dokusunu sonbaharda deneyimlemek isteyenler için eylül, ekim ve kasım aylarında farklı konseptlerde Safranbolu-Amasra turları TatilBudur ayrıcalığı ile sizi bekliyor. Safranbolu Amasra Abant Turu, Safranbolu Safran Çiçeği Hasadı Amasra Turu, Safranbolu Abant Gölü Gölcük ( Cennet ) Gölü Turu gibi 1 gece konaklamalı alternatifler, kişi başı 1899,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Kastamonu Horma Valla Kanyonları Turları: Anadolu’nun en eski şehirlerinden biri olarak bilinen Kastamonu’yu TatilBudur ayrıcalığı ile keşfetmek isteyenler için 1 gece konaklama seçeneği ile Kastamonu Horma Valla Kanyonları Turları, kişi başı 1899,99 TL’den başlayan fiyatlarla tatilcileri bekliyor. 

Kapadokya Turları: Başka bir gezegendeymiş hissi veren Kapadokya, eşsiz tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bu sonbaharda seyahat severleri bekliyor. Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Bursa’dan başlayacak Kapadokya turları, eylül, ekim ve kasım aylarında 1 ya da 2 gece konaklama alternatifleriyle, kişi başı 2199,99 TL’den başlayan fiyatlarla TatilBudur’da.

Yedigöller Turları: Sonbaharın göz alıcı renklerini Yedigöller’de yaşamak isteyenler için TatilBudur’da 1 gece konaklamalı Yedigöller turları kişi başı 1999,99 TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışta.

GAP Turları: TatilBudur, bu sonbahar Güneydoğu Anadolu’nun benzersiz tarihini, zengin mutfağını ve sıra dışı coğrafyasını keşfetmek isteyenler için de cazip tur seçenekleri sunuyor. 1,2,3,4 ya da 5 gece otel konaklamalı GAP turları 6999,99 TL’den başlayan fiyat alternatifleri ile Mezopotamya’yı keşfetmeye davet ediyor.    

Doğu Anadolu Turları: Bu sonbaharda çetin doğa koşulları ile kendine özgü bir kültüre sahip olan Doğu Anadolu’nun hazinelerini keşfetmek isteyenler, TatilBudur’un Doğu Anadolu turlarında buluşuyor. 5 gece otel konaklamalı Doğu Anadolu turları, uçakla veya otobüsle ulaşım seçenekleriyle ve 8249,99 TL’den başlayan fiyat alternatifleriyle satışa sunuluyor. 

Van Turları: Dünya’nın hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biri olan Van, büyüleyici göl manzarası, tarihi ve kültürel varlıkları ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin en çok ziyaret edilen lokasyonlarından biri olmaya devam ediyor. TatilBudur, bu sonbaharda seyahat severlere 2 gece konaklamalı Van turlarını 7499,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir