Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. TOFAŞ, Moskova Karşısında Zafer Kazanamadı

TOFAŞ, Moskova Karşısında Zafer Kazanamadı

admin admin -

Antalya Belek’teki Gloria Sports Arena’da oynanan karşılaşmaya Cassius Winston, Caleb Homesley, Tolga Geçim, Luke Maye, Austin Wiley beşiyle başlayan Bursa temsilcisi, ilk basketini Luke Maye’in üçlüğüyle bulsa da rakibin 3-7’lik başlangıcı sonrası Coach Orhun Ene’nin molası geldi. Mola dönüşü Tolga Geçim ve Caleb Homesley’in üçlükleriyle 9-9 eşitliği sağlayan Mavi Yeşilliler, rakip sayılarına Caleb Homesley, Luke Maye ve Ege Demir ile karşılık verse de ilk çeyreği 16-25 geride kapattı.

İkinci periyota Zeljko Sakic ve Özgür Cengiz’in basketleriyle başlayan TOFAŞ Basketbol Takımı, J.J. O’Brien ve Özgür Cengiz’in sayıları sonrası Omar Prewitt’in üçlüğüyle skoru 26-28’e getirdi. Çeyrek sonunda Austin Wiley, Caleb Homesley ve Cassius Winston ile skor üreten TOFAŞ, soyunma odasına 36-42 geride girdi.

BC Runa üçüncü çeyreğin başında bulduğu sayılarla 14 sayılık farkı (41-55) yakalarken, son periyota 51-67’lik üstünlükle girdi. Dördüncü periyota Austin Wiley, Mustafa Kurtuldum, Luke Maye’in sayılarıyla 7-0’lık seri bularak başlayan TOFAŞ, 32. dakikaya girerken farkı 9’a çekti: 58-67. Mustafa Kurtuldum ve Austin Wiley’nin basketleriyle takibini sürdüren Bursa ekibi, Ege Demir’in smaç basketiyle bitime 6.18 kala farkı bu kez 6’ya (65-71) indirirken, Luke Maye’in ardından Mustafa Kurtuldum’un üçlüğü bitime 1.47 kala skoru 73-74’e getirdi. Ancak son bölümdeki hücumlarında öne geçme şansını kullanamayan TOFAŞ, parkeden 74-78 mağlup ayrıldı.

BC Runa karşısında TOFAŞ’ta Luke Maye 13 sayı; Caleb Homesley 12 sayı ile oynarken; Austin Wiley ve Cassius Winston 8’er sayı; Mustafa Kurtuldum ve J.J. O’Brien 7’şer sayı; Özgür Cengiz ve Ege Demir 6’şar sayı; Omar Prewitt ve Tolga Geçim 3’er sayı ve Zeljko Sakic 1 sayı kaydetti.

TOFAŞ Basketbol Takımı, Antalya kampında sıradaki hazırlık maçını yarın Lokomotiv Kuban ile yapacak. Gloria Sports Arena’daki maç saat 17.45’te başlayacak.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir