Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trabzonspor, taraftarı takımını tribünde desteklemek istiyor

Trabzonspor, taraftarı takımını tribünde desteklemek istiyor

admin admin -

Trabzonspor, taraftarı takımını tribünde desteklemek istiyor

Trabzonspor Rota Akçabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervenoğlu, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakalarda taraftar kısıtlamasının kalkması için tüm futbol paydaşlarından destek beklediklerini belirterek Kadıköy’de takımlarını tribünden desteklemek istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı bordo-mavili taraftarlar tribünden izleyerek takımlarına destek olmak istiyor.

İki takım arasında süre gelen taraftar kısıtlamasının artık kalkması gerektiğini belirten Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, “2010-2011 şampiyonu Trabzonspordur bunun sorumlusu veya suçlusu Fenerbahçe taraftarı değildir. Fenerbahçe’yi yönetenlerdir. Kulüpler Birliği var. Bütün kulüp başkanları bir masanın etrafında toplanıyor ve konuşuyorlar. Taraftarlar neden bir masanın etrafında toplanamasın ki ? Bu zor değil. En kısa zamanda Türkiye de taraftarlar birliğinin kurulması lazım bununla alakalı bizde kendi içimiz de çalışmalar yapıyoruz ama biz biryere kadar gidebiliriz. Bu konuda futbol paydaşlarının bize destek olması gerekiyor” dedi. olaycasino

“Bir arada maç izlediğimiz günler unutuldu”

“Birlik ve beraberliği sağlanması için illa olumsuz bir durumunmu yaşanması gerekiyor”diyen Pervanoğlu, “Büyük deprem felaketinden sonra biz bütün renklere gönül vermiş taraftarları stadımız da misafir ettik. Kendi takımlarının formalarıyla maç izlediler. Biz kendi stadımızda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımların bayrağını dalgalandırdık, hiçbir olumsuz durum yaşanmadı. Trabzonspor’a yakışır bir şekilde tüm futbol camiasına bir mesaj verdik. Görüyoruz ki herşey normale dönünce her şeyde unutuldu” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir