Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Trend Micro’nun 2023 Küresel Müşteri Ödülleri’ne hak kazananlar belli oldu

Trend Micro’nun 2023 Küresel Müşteri Ödülleri’ne hak kazananlar belli oldu

admin admin -

Dünyanın önde gelen siber güvenlik şirketlerinden Trend Micro'nun, daha güvenli bir dijital geleceği şekillendirmek amacıyla yeniliklere öncülük eden iş ortaklarını ödüllendirdiği 2023 Trend Küresel Müşteri Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

Trend Micro CEO’su Eva Chen “Dünya genelinde işletmelerin ve devletlerin siber tehditlerden kaynaklanan işle ilgili risk düzeylerini değerlendirmede güvendikleri iş ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Sektörün en iyilerini ödüllendirdiğimiz 2023 Trend Küresel Müşteri Ödülleri tüm siber güvenlik dünyası açısından büyük önem taşıyor. Bu ödüllere layık görülen müşterilerimiz, siber güvenlik konusunda her zaman tetikte olmalarının ve yeni trendleri yakından takip etmenin önemini anladıklarını gösterdiler” dedi.

Trend Küresel Müşteri Ödülleri kapsamında ödüle layık görülen siber güvenlik alanında en etkili ve ilgili müşteriler, dünya genelinde 500 bini aşkın müşteri arasından belirlendi. Kazananlar, müşteri topluluklarıyla etkileşim, ürün geliştirmeye katkı ve toplumun güvende kalmasına sağladıkları genel katkılar gibi kriterlere göre değerlendirildi.

Panasonic Corporation (Kuzey Amerika) Bilgi Güvenliği Direktörü Samer Mansour, "Panasonic olarak siber güvenlikte mükemmelliğe odaklanıyor ve işletmelerimizi dijital çağda güvenli bir şekilde ilerlemeleri için güçlendiriyoruz. Trend Micro, çalışanlarımızı ve dijital varlıklarımızı güvende tutmamız için bize kesintisiz bir şekilde destek veriyor. Trend Micro'nun çözümlerini yenilikçi bir şekilde kullanmamızdan dolayı ödüllendirilmekten büyük gurur duyuyoruz" dedi.

Bridgestone Americas CISO'su Tom Corridon, "Şirketimizi ve ekip arkadaşlarımızı her geçen gün gelişen ve değişen siber risk dünyasında güvende tutmak için sürekli çalıştık. Trend Micro ile olan iş birliğimiz bu başarının en önemli unsurlarından biri oldu. Vizyoner çalışmalarımız sonucunda Trend Micro'dan ödül almak bizi gururlandırdı. Trend Micro ile iş birliğimize önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Ana kategoriler ve kazanan firmalar şu şekilde:

Vizyoner Müşteri: Trend Micro ve daha geniş siber güvenlik topluluğuna liderlik eden, iş birliği yapan ve yol gösteren kuruluşlar. Ödülün sahibi: Bridgestone Americas

Müşteri Mükemmeliyeti: Sınırları zorlayan ve herkese fayda sağlayan benzersiz çözümler üreten kuruluşlar. Ödülün sahibi: Decathlon Digital

Yenilikçi Müşteri: Trend Micro ürünlerini kullanarak kuruluşlarını korumada yeni yöntemler geliştiren sektör lideri kuruluşlar. Ödülün sahibi: Panasonic Corporation (Kuzey Amerika)

Siber Güvenlik Lideri Müşteri: Siber güvenlik konusunda liderlik sergileyen ve kuruluşlarını tehditlerden korumaya kararlı olan müşteriler. Ödülün sahibi: Steelcase

35 yılı aşkın süredir siber güvenlik alanında lider olan Trend Micro'nun Küresel Müşteri Ödülleri, siber güvenlik alanında liderlik, yenilikçilik, işbirliği ve mükemmelliği takdir etmek için tasarlanmış yeni bir girişimdir. Kazananlara ödülleri, aynı zamanda Güvenlik Farkındalık Ayı olan Ekim ayında verildi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir