Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uzman Klinik Psikolog Ayşe Aykanat Kimdir ?

Uzman Klinik Psikolog Ayşe Aykanat Kimdir ?

admin admin -

Güçlü bir akademik temele sahip olan Ayşe Aykanat, Kıbrıs’ta psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünde aldığı eğitimi, İrlanda’nın önde gelen üniversitelerinden birinde tamamladığı klinik psikoloji yüksek lisansı ve devam etmekte olduğu doktora programıyla birleştirerek alanında uzmanlaşmış bir klinik psikolog olarak karşımıza çıkıyor.

Şu anda Gaziantep’te psikolog olarak danışmanlık veren Ayşe Aykanat, İstanbul ve Antep’te edindiği deneyimleriyle bireylerin yaşamlarına dokunuyor. Uzmanlık alanının yanı sıra, kendisi aynı zamanda iyi yaşam sanatına olan ilgisiyle biliniyor. Pozitif titreşimleri ve yaşam tarzındaki olumlu değişimleri destekleyen bir yaklaşımla, Aykanat, danışanlarına sadece profesyonel destek sunmakla kalmayıp aynı zamanda onlara olumlu bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda ilham veriyor.

Yaşam tarzının odak noktaları arasında iyi yaşam, pozitif enerji ve kişisel gelişim bulunuyor. Ayşe Aykanat, bu konularda sağladığı rehberlikle bireylerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. İyi yaşam sanatının bir parçası olarak, Aykanat, kişisel gelişim, zihinsel sağlık ve olumlu yaşam tarzı konularında yazdığı makaleleriyle de dikkat çekiyor.

Klinik Psikolog Uzmanı Ayşe Aykanat, deneyimleri, bilgisi ve olumlu enerjisiyle sadece mesleki alanında değil aynı zamanda iyi yaşam sanatının öncülerinden biri olarak öne çıkıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir