Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yanmar ve Solis traktörler, Sakarya Tarım Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak

Yanmar ve Solis traktörler, Sakarya Tarım Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak

admin admin -

Endüstriyel motorlar, iş makineleri, tarım makine ve ekipmanları, enerji sistemleri, deniz araçları ve ekipmanları üretiminde 110 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın önde gelen sanayi devlerinden Yanmar, yeni traktör modellerini Türk çiftçisi ile buluşturuyor.

Yanmar ve Solis traktör yakından incelenecek

Sakarya, Türk tarımının önemli merkezlerinden biri olarak öne çıkarken 9 Kasım'da başlayacak olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bu sektördeki önemli markaların buluşma noktası olacak. Fuarda, Yanmar’ın Türkiye iştiraki Yanmar Turkey Makine A.Ş., Solis ve Yanmar iş birliği ile İzmir'in Torbalı ilçesindeki fabrikada montajı tamamlanan traktörlerini sergileyecek.

Çiftçiler, fuar kapsamında Yanmar Turkey'in İzmir fabrikasında montajını gerçekleştirdiği çift çeker, orijinal kabinli ve STAGE V (EURO 5) uyumlu traktörleri yakından görme ve inceleme imkanına sahip olacaklar.

STAGE V motorlu traktör modelleri görücüye çıkacak

Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek ve fuarda Yanmar Turkey adına faaliyet gösteren bölge yetkili bayii Zirve Auto Motorlu Araçlar, yeni Solis ve Yanmar traktörlerini tüketicilere tanıtacak.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir