Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yılbaşı için ağaç süsleme

Yılbaşı için ağaç süsleme

admin admin -

Yılbaşı için ağaç süsleme

Umutların bitmediği, yeni başlangıçların yapıldığı, âşıkların gülümsemeye alıştığı o günlerden önce hazırlıklar sizin yerinizden ve aynı sepetten yapılabilir. Evinizin ve seçtiğiniz hediyelerin kişiliğinizi yansıttığını göz önünde bulundurarak her detayı önceden çalışarak ve hazırlayarak mükemmel etkiler yaratabilirsiniz.

 Her bir arkadaşınızın sizin için ne kadar değerli olduğunu gösteren yılbaşı süslerinden hediyeler seçebilir ya da el yapımı ürünlerinizi rengârenk ambalajlar ve eğlenceli süslemelerle zenginleştirerek farkınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni yılın yaklaştığını hatırlatan süslemeler arasında; Noel ağacı, kostümler, şapkalar, küçük biblolar ve mumlar.

 Yastıktan battaniyeye, battaniyeden masa örtüsüne, yılbaşından önce ve yılbaşından sonraki ilk günlerde, tüm hazırlıkların küçük detaylarla büyüyüp gözlere dönüştüğü günlerde, kullandığınız her nesneye sevginizi katarak yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

 Yılbaşı malzemeleri benzer çam ağaçları, kullanım yerine göre farklı boylarda seçilebilir. Çoğunlukla yeşil renkli ağaçlar son yıllarda beyaz, kırmızı ve parlak renklerde yapılmıştır. Renkli ışıklar, yılbaşı kapı süsleri, geyik, kardan adam gibi karakterlerle farklı bir hava verilen ağaçların altına yerleştirilen hediye paketleri ise akşama heyecan katan en önemli detay.

 Özel boyutları, eklenmiş ayakları, süslemeleri ve ışıklarıyla göz dolduran çam ağaçlarını sipariş vererek yılbaşı hazırlıklarınızı çevrimiçi olarak tamamlayabilirsiniz. Yeni başlayanlar için, Noel Baba’nın ren geyiğini evinize getirmeye hazır olduğunuzu gösteren kapı süsleri koyabilirsiniz. Koniler, yıldızlar, çanlar ve kardan adamlarla dolu bir ortamda çalınan müzikler ile iç enerjinizi dışa yansıtabilirsiniz.

 Renkli süsler; Yılbaşı süsleri denilince ilk akla gelen farklı boy ve şekillerde renkli toplar oluyor. Sim ve tüylerle süslenmiş yeni modeller satın alarak ağaca farklı bir hava katabilirsiniz.

 Yılbaşı ağacı tepesine yerleştirilen yıldız,  farklı büyüklükteki ağaçlarda da kullanılabilir.

Çalmayan küçük çanlar ve çalan büyük çanlar bize yeni yılı hatırlatan en önemli karakterlerdir. Noel Baba’nın atmadığı ve her yerde dolaştığı zilleri kapı süsleri için de kullanabilirsiniz.

 Evinize veya iş yerinize gelenlerin yılbaşı hazırlıklarını kendi gözleriyle görmeleri yaratıcılığınızı gösterdiğinizi gösterir. Öte yandan dışarıdan gelenleri de davet etme özelliğine sahip ürünlerle Yeni Yıl enerjisinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir