Malatya Güncel Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Zabıta Teşkilatının 197. Yıl Kutlamaları Bursa’da Coşkuyla Gerçekleşti

Zabıta Teşkilatının 197. Yıl Kutlamaları Bursa’da Coşkuyla Gerçekleşti

admin admin -

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız’ın da katıldığı programda Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka, Zabıta Dairesi Başkanı Sadık Kibar ve zabıta personeli de hazır bulundu.

Zabıta teşkilatının Bursalıların huzur ve esenliği için çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, “Belediyemizin vitrini sizlersiniz. Sizler bazen yasalarla vicdanlarınız arasında sıkışıp kalıyorsunuz. Doğru yaptığınız müdahaleler karşısında, ‘yakında seçim var’ gibi sözlerle karşılaşsanız da doğru bildiğinizden şaşmayız. Sizler gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere hizmet ediyorsunuz. Bundan asla taviz vermeyiz. Bizler yaptığınız çalışmaların arkasında duruyoruz. Yaptığınız tüm hizmetler için size teşekkür ediyorum” dedi.

Zabıta Dairesi Başkanı Sadık Kibar da hizmet kalitesini arttıran ve personeli sürekli dinamik tutan bir anlayış ile günün 24 saatinde hizmet verdiklerini hatırlattı. Kibar, bu anlayışla çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir